Επιλογή Σελίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας συγχαίρει ολόψυχα τα μέλη αξιολογημένους διαιτητές εθνικών κατηγοριών για την επιτυχή παρουσία τους στο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο που διοργάνωσε φέτος η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος σε δυο γκρουπ.

Στο πρώτο γκρουπ των διαιτητών Α1 – Α2 εθνικής , το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ανάβυσσο Αττικής το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου 2017, το Σύνδεσμο μας εκπροσώπησαν οι διαιτητές Α1 Παπαπέτρου Πέτρος, Ταρενίδης Σταύρος, Ευφραιμίδης Σταύρος και Ταρενίδης Κωνσταντίνος.

Στο δεύτερο γκρουπ των διαιτητών Β’ – Γ’ εθνικής που έλαβε χώρα στο Κιλκίς, συμμετείχαν τα μέλη διαιτητές Β’ εθνικής Σαρακενίδης Βασίλης, Χρυσάφης Σταύρος και Χατζημπαλίδης Γεώργιος.

Η παρουσία όλων ήταν ακρως επιτυχημένη τόσο στις αγωνιστικές όσο και στις γραπτές εξετάσεις , επιβεβαιωντας το υψηλό επίπεδο του Συνδέσμου μας.

Ιδιαίτερη τιμή και επιτυχία επίσης αποτελεί για την διαιτητική οικογένεια μας η επιλογή του τέως Διεθνή Διαιτητή του Συνδέσμου μας Γιώργου Τανατζή, ως κομισάριου FIBA και ως Technical Delegate FIBA Champions League.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This