Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Ώρα Μουντιάλ για τους Tricolores που απόψε στο κλείσιμο της αυλαίας των αγώνων του 1ου προκριματικού ομίλου, υποδέχονται τη Λευκορωσία και στο μυαλό όλων δεν είναι τίποτα άλλο από ένα 90λεπτο φιέστα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

France – Belarus     @ Stade de France, Saint-Denis
Group A
Φτάσαμε αισίως στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών και τα πράγματα για την υπόθεση-πρόκριση έχουν ξεκαθαρίσει. Οι γηπεδούχοι απόψε Tricolores βρίσκονται έναν βαθμό μπροστά από τη δεύτερη Σουηδία και θέλουν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση για το 2018. Είναι βέβαια δεδομένο ότι υπό προϋποθέσεις (να μην κερδίσει η Σουηδία στην έδρα της Ολλανδίας), προκρίνεται και χωρίς νίκη αλλά μια εθνική ομάδα του βεληνεκούς και της ποιότητας της Γαλλίας δεν μπορεί να εξαρτάται από αποτελέσματα άλλων ομάδων, ειδικά με τις τρέχουσες συνθήκες του ομίλου.

Τι θα επιλέξουμε:
Ελάχιστες οι αξιόπιστες στοιχηματικές επιλογές για αυτή την αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που και η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και το κίνητρο μονόπλευρο. Αναμένουμε ένα ματς-γιορτή για τους γηπεδούχους, που βάσει ποδοσφαιρικής λογικής θα επικρατήσουν εύκολα. Κατά τη γνώμη μου ωστόσο, η ομάδα του Didier Deschamps δεν έχει ικανοποιήσει με τις συνολικές εμφανίσεις της και δεν προσωπικά δεν αναμένω να ανοίξει πάρα πολύ το σκορ. Επιλογή λοιπόν να σημειωθούν τέσσερα ή λιγότερα γκολ στον αγωνιστικό χώρο του Stade de France.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
FIFA – World Cup (Qualification – UEFA Group A)
21:45 France – Belarus Under 4.5 Goals (1.52) 2-1 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This