Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Επανεκκίνηση της Ligue 1 απόψε με την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην οποία δεσπόζει η μεγάλη μονομαχία μεταξύ της Lyon και της Monaco. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Olympique Lyonnais (8) – AS Monaco (2)     @ Parc Olympique Lyonnais
Προϊστορία:
25 – 15 – 15 
(τελευταία 10ετία:  4-2-2,  7/8 Over,  6/8 GG)

Φόρμα:
[OL εντός]  2-2-0 (12-7 γκολ),  όλα Over,  3/4 GG

[ASM εκτός]  3-0-1  (9-5 γκολ),  3/4 Over,  3/4 NG

Τα φώτα τα προκριματικών αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων έχουν πλέον σβήσει και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπαίνουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Η Ligue 1 μας υποδέχεται με μια σπουδαίας κρισιμότητας αναμέτρησης, που παραδοσιακά παρουσιάζει πολύ καλό θέαμα, αυτό ανάμεσα στους γηπεδούχους Lyonnais και τους φιλοξενούμενους Μονεγάσκους.
Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη έχουν συμπληρώσει οι αποψινοί γηπεδούχοι, με κυριότερα χαρακτηριστικά την παραγωγικότητα αλλά και τα αμυντικά κενά που ουσιασικά τους έχουν στερήσει πολύτιμους βαθμούς ήδη στην φετινή κούρσα. Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για την ομάδα του Πριγκιπάτου που δείχνει ότι δεν έχει δέσει ακόμη παρά και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που της έχουν δώσει περισσότερη αγωνιστική ετοιμότητα έναντι πολλών ομάδων του φετινού Championnat.

Τι θα επιλέξουμε:
Η σημερινή μας επιλογή θα βασιστεί σε παράδοση και αποτελέσματα και των δύο ομάδων. Φύσει επιθετικές ομάδες και οι δύο και παρά τις υποχρεώσεις τους τις επόμενες ημέρες στα ευρωπαϊκά σαλόνια, αναμένουμε να μας προσφέρουν θέαμα (και γκολ) αντάξια της ποιότητάς τους. Over σε συνδυασμό με το αμφίσκορο αποτέλεσμα η σημερινή μας πρόταση.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (9e journee)
21:45 Olympique Lyonnais – AS Monaco Over 2.5 Goals & Goal/Goal (1.62) 3-2 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This