Επιλογή Σελίδας

19χρονος διεθνής αμυντικός, Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος έγινε η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή της Μπάγερ Λεβερκούζεν, και η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα στην ιστορία, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Sportshow» της Cosmote TV.

Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη την Παρασκευή 13/10, στις 19:00 στο Cosmote Sport 3HD.

Ο Ρέτσος, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, για το πώς διαχειρίζεται τα νέα δεδομένα στην καριέρα του, αλλά και για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει έως τώρα από την Bundesliga. Μέσα από την εκπομπή, θα μάθουμε επίσης την απάντησή του σχετικά με το επίπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, συγκριτικά με αυτό της Γερμανίας, αλλά και ποιο ήταν το σχόλιο του για τον Ολυμπιακό, ομάδα στην οποία μεγάλωσε και άνηκε από το 2008 έως και αυτό το καλοκαίρι. Θα μάθουμε ακόμα, γιατί δήλωσε ότι «ο Ολυμπιακός θα γυρίσει εκεί όπου πραγματικά ανήκει και θα κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα».

Εκτός από την αποκλειστική συνέντευξη του Παναγιώτη Ρέτσου, θα προβληθούν highlights από τα προκριματικά των ευρωπαϊκών ομάδων για το Μουντιάλ αλλά και το ρεπορτάζ για τους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου που ανήκουν μόνο στο πρόγραμμα των καναλιών Cosmote Sport.

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This