Επιλογή Σελίδας

Διεξάγεται σήμερα και αύριο, Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Οκτωβρίου, η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 Ανδρών στο handball.

Ο Αρχέλαος Savvidis Team έχει πρεμιέρα αύριο στις 16:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, όπου υποδέχεται τον Αριώνα Πτολεμαΐδας.

Η ομάδα του Αρχέλαου θα στηριχτεί και φέτος αποκλειστικά σε δικά του παιδιά, τα οποία έχουν αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, στοχεύοντας να πρωταγωνιστήσει κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία και -γιατί όχι- να διεκδικήσει και την επάνοδό του στην Handball Premier, έχοντας για μία ακόμα χρονιά στο τιμόνι του τον Σωκράτη Σκούφα.

Ο Αρχέλαος Savvidis Team κατέλαβε πέρυσι την τέταρτη θέση στον 2ο όμιλο της Α2, με συνολικό απολογισμό έντεκα νίκες και επτά ήττες, ενώ εντός έδρας ηττήθηκε μόνο από την ΧΑΝΘ η οποία κατέκτησε και την πρώτη θέση κερδίζοντας την επιστροφή της στην Handball Premier.

Ο Αριώνας Πτολεμαΐδας τερμάτισε πρώτος στον 3ο όμιλο με οκτώ νίκες και δύο ήττες κερδίζοντας έτσι στην άνοδό του στην Α2.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

14.10.2017
18:00 Φαίακας Κέρκυρας – ΓΑΣ Κιλκίς
18:00 Αλέξανδρος Αξιούπολης – Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης
20:00 ΑΣ Μακεδονικός – Ζαφειράκης Νάουσας

15.10.2017
16:00 Αρχέλαος Savvidis Team – Αρίων Πτολεμαΐδας
18:00 ΑΕΣΧ Πυλαίας – Πρωτέας Άρτας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This