Επιλογή Σελίδας

“Να βρεθεί μία νόμιμη λύση και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League στην ώρα του. Διαφορετικά θα γίνουμε ρεζίλι. Στο τέλος οι παίκτες θα προτιμούν να παίζουν στη Γ’ Εθνική παρά στη Β'” Σε αυτά τα λόγια συνοψίζεται το καυστικό σχόλιο του τεχνικού διευθυντή του Αιγινιακού, Θωμά Σβαρνόπουλου για το ενδεχόμενο μετάθεσης της πρεμιέρας.

Μάλιστα, στην τοποθέτησή του σημειώνει και το οξύμωρο της ιστορίας με το κύπελλο και το πρωτάθλημα, ενώ έκανε και την αναπόφευκτη σύγκριση με άλλες χώρες:

“Δεν είναι καλό για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που συμβαίνει. Καταρχάς, παίζουμε δύο διοργανώσεις. Στο κύπελλο μπορείς να παίξεις και στο πρωτάθλημα δεν μπορείς… Δημιουργούνται πολλά προβλήματα στις ομάδες. Οι παίκτες που προπονούνται πολύ καιρό πρέπει να πληρωθούν, να ασφαλιστούν και το πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει.

Θα έλεγα ότι πρέπει να ξεκινήσει την προγραμματισμένη ημερομηνία. Όπως είπε και ο πρόεδρος της Football League οι σπόνσορες φεύγουν. Σε όλη την Ευρώπη έχουν ξεκινήσει. Στο Βέλγιο σιγά σιγά τελειώνει η δεύτερη κατηγορία και θα πάνε στα πλέι οφ. Οι παίκτες θέλουν να βρουν ένα σκαλοπάτι στη Football League για να ανέβουν στη Super League, αλλά στο τέλος θα προτιμούν να παίζουν στη Γ’ που αρχίζει στην ώρα της. Προκύπτουν και τραυματισμοί και ακομη δεν έχουν παίξει μια αγωνιστική. Το βλέπω πολύ αρνητικό. Θα γίνουμε ρεζίλι σε όλο τον κόσμο, αν δεν ξεκινήσουμε. Το βρίσκω βέβαια σωστό να γίνει έλεγχος στα χαρτιά των ομάδων. Πρέπει να είμαστε όλοι εντάξει. Χρειάζεται μία γρήγορη νόμιμη λύση για να ξεκινήσουν κανονικά.

Θα παρουσιαστεί κι άλλο πρόβλημα έτσι όπως πάμε. Κάθε ομάδα παίρνει ενημερότητα η οποία κάποια στιγμή λήγει. Αν λήξει πάλι θα έρθουν σε δύσκολη θέση πολλές ομάδες. Εγώ έχω την τύχη να είμαι σε ομάδα που είναι υγιής, αλλά θα υπάρχουν προβλήματα σε άλλες. Πρέπει να πληρώσουμε τους παίκτες. Δεν υπάρχουν έσοδα, φεύγουν οι φίλαθλοι”.

Πηγή: Football League News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This