Επιλογή Σελίδας

ρεπορτάζ: Γιάννης Φοροζίδης

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παρέμεινε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο οποίος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής επιβλήθηκε με 2-0 του ΓΑΣ Σβορώνου και διατήρησε τη διαφορά ενός βαθμού από τον δεύτερο Δία Δίου, διευρόνοντας παράλληλα την απόσταση από τους τρίτους Σβορωνιώτες σε πέντε πόντους. Σκόρερ και των δυο τερμάτων για την ομάδα του Αχιλλέα, η οποία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έφτασε δίκαια στο “τρίποντο”, ήταν ο Ανδρονικίδης, στο 22′ και στο 86′.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Κεφαλιά του Κολαξίδη, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σακελλαρίδη.
22′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Αποστολίδης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Καπασακαλίδη που έδωσε στον Ανδρονικίδη και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Σακελλαρίδη, κάνοντας το 1-0 για τον Αχιλλέα.
28′ Σουτ του Καλαμπάκαη, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΓΑΣ Σβορώνου.
36′ Ο Σακελλαρίδης απέκρουσε κοντινό σουτ του Κολαξίδη.
55′ Ο Καλαμπάκας έβγαλε τον Ιωαννίδη τετ α τετ με τον Σακελλαρίδη, όμως ο παίκτης του Αχιλλέα δε μπόρεσε να πλασάρει, βγάζοντας εν τέλει τη σέντρα με τον Αποστολίδη να κάνει το σουτ στην κίνηση αλλά να στέλνει τη μπάλα λίγο δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.
75′ Δυνατό σουτ του Καπασακαλίδη, έδιωξε ο Σακελλαρίδης, το ριμπάουντ πήρε ο Ανδρονικίδης ο οποίος επιχείρησε να σκοράρει αλλά ο Σακελλαρίδης απέκρουσε εκ νέου.
86′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Καλαμπάκας τροφοδότησε τον Ανδρονικίδη ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 για την ομάδα της Νεοκαισάρειας.
88′ Γιαπιτζής, Καλαμπάκας και Καραγκιοζίδης έφυγαν στην αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, με τον τελευταίο να σουτάρει άουτ.
90′ Σουτ του Οικονόμου, μπλόκαρε ο Σακελλαρίδης.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Βρούζο και Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σαρρής, Καπασακαλίδης, Βαρμάζης (65′ Δερμίσης), Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Οικονόμου, Τσουρέκας (46′ Κώστας), Αποστολίδης, Καλαμπάκας, Χρυσόπουλος (46′ Ιωαννίδης – 85′ Καραγκιοζίδης).
ΓΑΣ Σβορώνου: Σακελλαρίδης, Αβριωνίδης, Σαμαλής (64′ Μαργαρίτης), Σκαμπαρδώνης (60′ Δ. Ζώβληκας), Τριανταφύλλου, Κατσαμάγκας, Ν. Βούλγαρης, Παυλίδης, Κ. Ζώβληκας, Κωνσταντινίδης (85′ Καταχιώτης), Χ. Βούλγαρης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This