Επιλογή Σελίδας

Στο “κυνήγι” του πρωτοπόρου Αχιλλέα Νεοκαισάρειας παρέμεινε ο Δίας Δίου, ο οποίος επικράτησε με 3-2 της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και εξακολουθεί να βρίσκεται στο -1 από την κορυφή. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος με τον Λαζαρίδη να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του στο 90’+4′!

Ο Δίας άνοιξε το σκορ στο 35′ με πλασέ του Μπίκα.
Στο 47′ έγινε το 2-0 με ατομική ενέργεια και σουτ του Ευαγγελόπουλου.
Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν στο 58′ με σουτ του Χατζηθεοδωρίδη.
Ο Μήτρας στο 80′ με σουτ ισοφάρισε σε 2-2 για την ΠΑΕ Ποντίων.
Τους γηπεδούχους “λύτρωσε” ο Λαζαρίδης, ο οποίος στο 90’+4′ έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε σε κάποιο σώμα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μπαμπαΐτη για να διαμορφωθεί το τελικό 3-2.

Οι Πόντιοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Τσικαδέρης στο 80′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά και ο Σαχπάζοφ στο 90’+4′, χρονικό διάστημα στο οποίο αποβλήθηκε και ο Ευαγγελόπουλος, από πλευράς γηπεδούχων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φωτιάδης και βοηθοί ο Δημητριάδης και η Μπλέτσιου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου: Σαρπότας, Παναγιωτίδης, Ζαβαντίας, Καλουσίδης, Νίκου, Μανίκας, Λαζαρίδης, Νάκας (90’+2′ Παπαδόπουλος), Συρανίδης (65′ Αετός), Φωτίου, Ευαγγελόπουλος.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Μπαμπαΐτης, Χατζηθεοδωρίδης, Στίκος (80′ Λαδένης), Μήτρας, Παππάς, Γκαράντζιας (65′ Μποστάντζι), Κατσάρας (50′ Τσικαδέρης), Μοσχολούρης, Ευμορφίδης (46′ Ιωσηφίδης), Δεληγιάννης, Σαχπάζοφ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This