Επιλογή Σελίδας

Αποστολή στη Νάουσα: Κώστας Παναγίτσας

Με άδεια χέρια επέστρεψε από τη Νάουσα ο Πιερικός, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την ομώνυμη ομάδα, γνωρίζοντας έτσι την πρώτη του ήττα σε επίσημο παιχνίδι στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο και απογοητεύοντας τους περίπου 50 οπαδούς του που ταξίδεψαν στην Ημαθία. Το σκορ για τους Ναουσαίους άνοιξε ο Τζημογιάννης στο 27′, το 2-0 έγινε στο 58′ από τον Κωτσόπουλο με τον ίδιο παίκτη να “σφραγίζει” τη νίκη της ημαθιώτικης ομάδας στις καθυστερήσεις “γράφοντας” το τελικό 3-0.

Η έκβαση του αγώνα θα μπορούσε να είναι διαφορετική αν ο Πιερικός που είχε την κατοχή στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο, μετουσίωνε σε γκολ μια από τις δυο καλές στιγμές του με τον Κανταρτζή στο 4′ και τον Κραγιόπουλο στο 24′, όμως μετά το 1-0 που επιτεύχθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, η μορφή της αναμέτρησης άλλαξε με τους γηπεδούχους να “ντοπάρονται” ψυχολογικά, να διαχειρίζονται το προβάδισμα και να ψάχνουν και άλλο γκολ στην “κόντρα”, πράγμα που έγινε στο 58′. Η εικόνα του Πιερικού δεν άλλαξε παρά τις αλλαγές του Νίκου Θεοδοσιάδη και μοιραία ήλθε η ήττα με τους γηπεδούχους να βάζουν το “κερασάκι στην τούρτα” στο τέλος.

Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα
4′ Εκτέλεση φάουλ του Κτιστόπουλου, η μπάλα κατέληξε μετά από κόντρες στον Κανταρτζή που σούταρε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
24′ Σουτ του Κραγιόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια, αφού πρώτα ξεπέρασε δυο αντιπάλους, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
27′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση φάουλ της Νάουσας από δεξιά, ο Παπατολίκας έκανε άστοχη έξοδο, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Κωτσόπουλος με γυριστό σουτ την έστειλε στο απέναντι δοκάρι δίνοντας την ευκαιρία στον Τζημογιάννη να κάνει με κεφαλιά το 1-0.
58′ ΓΚΟΛ! 2-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κωτσόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τους Ναουσαίους.
90’+4 ΓΚΟΛ! 3-0: Μετά από βολέ του Γρηγοριάδη ο Κωτσόπουλος βάζοντας πλάτη πέρασε τον Λαζαρίδη και με πλασέ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπατολίκα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νάουσα (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας (67′ Χατζόπουλος), Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος (62′ Μτσεντλισβίλι), Κυζιρίδης (79′ Νίκου), Κωτσόπουλος, Τόσιος (55′ Μουρίκι), Περηφανόπουλος
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Κανταρτζής (67′ Κωστίκος), Τερζής, Κυριλλίδης (46′ Παπαδόπουλος), Κοκονόζι (60′ Κατσιαμήτας), Κραγιόπουλος (55′ Καρτσαμπάς), Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος, Σαμανίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This