Επιλογή Σελίδας

Δεν έχουν τέλος οι τιμητικές διακρίσεις που αποσπά ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης. Αυτή τη φορά θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη για να βραβευθεί από Έλληνες ομογενείς.

Ήταν ένα μετάλλιο που πανηγυρίστηκε περισσότερο από χρυσό. Η δεύτερη θέση που κατέκτησε ο Γιαννιώτης στo open water χάρισε στην Ελλάδα το τέταρτο χρονικά μετάλλιο στους Αγώνες του Ρίο. Από εκείνη την ημέρα και μετά ο 36χρονος πρωταθλητής άρχισε να λαμβάνει χιλιάδες μηνύματα θαυμασμού. Επιστρέφοντας στη χώρα μας ο Γιαννιώτης δε σταμάτησε να δέχεται τιμητικές διακρίσεις. Όμως η επόμενη βράβευση για τον Κερκυραίο κολυμβητή θα έρθει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Γιαννιώτης θα ταξιδέψει την Τετάρτη για τη Νέα Υόρκη προκειμένου να δώσει το «παρών» σε φιλανθρωπικό γκαλά της Hellenic Initiative. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και θα είναι το πρώτο ταξίδι του Γιαννιώτη στο εξωτερικό μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στις ΗΠΑ ο Γιαννιώτης θα τιμηθεί για τις μεγάλες στιγμές υπερηφάνειας που έδωσε στους Έλληνες της ομογένειας με την κατάκτηση του Ολυμπιακού μεταλλίου αλλά και για τη συνεπή του παρουσία σε όλες τις σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις. Μαζί του στις ΗΠΑ θα είναι και ο Νίκος Γέμελος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This