Επιλογή Σελίδας

Σε ένα φτωχό ποιοτικά αλλά και από άποψη αγωνίας παιχνίδι , ο Νέος Παμβριακός ήταν ανώτερος της Αναγέννησης Σβορώνου κερδίζοντας την με 0-1 εκτός έδρας και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την Αναγέννηση Κολινδρού που βρίσκεται στην κορυφή της Β’ ΕΠΣ Πιερίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά στο τερέν και να απειλούν για πρώτη φορά στο 10′ με το σουτ του Τσάτσου.
Στο 25′ η ομάδα της Βρίας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στη συνάντηση , όταν έπειτα από εξαιρετική ασσίστ του Στραβογιάννη Ν., ο Δαλάκας με υποδειγματικό ”τσίμπημα” της μπάλας με το εξωτερικό τελείωσε ιδανικά τη φάση δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 43′ ο Στραβογιάννης Ν., εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα αουτ.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν το ρυθμό του παιχνιδιού και την γηπεδούχο ομάδα να μη μπορεί να φανεί απειλητική και να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 78′ οι παικτες της Αναγέννησης κυκλοφόρησαν με όμορφο τρόπο τη μπάλα και ο Γκάντας ως τελικός αποδέκτης σπατάλησε σημαντική ευκαιρία από αρκετά πλεονεκτική θέση. Στο 87′ οι παίκτες του Γιάννη Συμεωνίδη θα μπορούσαν να ”κλειδώσουν” οριστικά το τρίποντο , όταν ο Αποστολόπουλος Χ. έφυγε στην αντεπίθεση αλλά δεν κατάφερε να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Δούλια ο οποίος σταμάτησε την προσπάθειά του. Δύο λεπτά αργότερα οι Σβορωνιώτες είχαν την πιο αξιοσημείωτη στιγμή τους στο ματς όταν ύστερα από σέντρα από αριστερά ο Σαρρής αμαρκάριστος , έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας όμως τη μπάλα πάνω από την οριζόντια δοκό. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νεός Παμβριακός σπατάλησε ακόμη μία αντεπίθεση , όταν ο σκόρερ Δαλάκας έφυγε στην κόντρα ολομόναχος και ενώ είχε όλο το χρόνο για να σημαδέψει σωστά , βιάστηκε και πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα της Αναγέννησης με το 0-1 ωστόσο να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Πολυχρόνη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης και βοηθοί του οι Δημητριάδης και Κουκουβίτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων :
Αναγέννηση Σβορώνου (Κώστας Παπαζήσης – υπηρεσιακός): Δούλιας, Γκαντάς, Τριανταφύλλου, Σιγανός, Παπαζήσης, Μπουρονίκος, Γούτσιος (62′ Σαρρής), Ν. Στεφανίδης (66′ Ζιάκας), Νέτσικας (62′ Κόσυφας), Σταθάκης, Κυπαρίσσης (46′ Στεφανίδης).
Νέος Παμβριακός (Γιάννης Συμεωνίδης): Β. Αποστολόπουλος,Τάκος, Ν. Νάτσιος, Χρυσόπουλος, Χ. Αποστολόπουλος, Καραμέλιος, Τσάτσος, (71′ Κ. Νάτσιος), Ν. Στραβογιάννης, Νικολαίδης (85′ Πατσιοδήμος), Δαλάκας, Βαρμάζης (90′ Τζιάτζιος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This