Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωσε με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι με τον Πιερικού Ρυακίων, για την 6η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας (3-2 ηττήθηκε ο Απόλλων στα Ρυάκια) εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Απόλλων Λιτοχώρου  στα  χρόνια παρουσίας  του στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πιερίας σε όλες της κατηγορίες ,έχει αποφύγει επιμελώς ν’ ασχολείται με τη Διαιτησία σεβόμενη το έργο της, και απόδειξη τούτου είναι ότι ΟΛΑ αυτά τα χρόνια δεν έχει εκδώσει μέχρι σήμερα  καμία ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Δυστυχώς, είμαστε στη δυσάρεστη θέση ν’ ασχοληθούμε με τη σημερινή  Διαιτησία της ομάδας μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον  ΠΙΕΡΙΚΟ ΡΥΑΚΙΩΝ 1980 , αφού κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, αποτελεί συνέχεια προηγούμενων κακών Διαιτησιών εις βάρος της ομάδας μας, και προφανώς η θέση μας απέναντι στη Διαιτησία έχει εκληφθεί ως αδυναμία.

Μια διαιτησία  που σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού έπαιζε 80% υπέρ του Πιερικού Ρυακιών, φορτώνοντας τους ποδοσφαιριστές μας με κίτρινες κάρτες σε φάουλ που έβλεπε μόνο  ο διαιτητής.  

Συγκεκριμένα όταν στο 55ο λεπτό του χτεσινού αγώνα όχι μόνο δεν μας  δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Κουκουνάρα  Δ. μέσα στην περιοχή  , αλλά ο ποδοσφαιριστής μας δέχτηκε και δεύτερη  κίτρινη κάρτα αποβάλλοντας τον. Το ίδιο συνέβη και στο 90ο λεπτό, όταν ΟΛΟΙ οι ευρισκόμενοι στο γήπεδο, από όποια θέση και αν ευρίσκονται , είδαν τον ποδοσφαιριστή μας Μάνο Κωστα  να εισέρχεται με πλεονέκτημα επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή από τα πλάγια  πεντακάθαρα, και τότε, αναίτια και προκλητικά να τον σταματάνε Διαιτητής και βοηθός, ως δήθεν ευρισκόμενο σε θέση off-side.

 Όλο το παιχνίδι ήταν με  πολλές και αρκετές φάσεις  σε βάρος της ομάδος μας.

Κύριοι,

Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες για το όποιο αποτέλεσμα, αλλά όταν από καταφανέστατο πέναλτι ,το κάνεις κόκκινη κάρτα , όταν  σημειώνονται off-side που δεν είναι και φαίνονται απ’ όλα τα σημεία του γηπέδου, δεν είναι δυνατόν να μην τα βλέπουν οι υπεύθυνοι Διαιτητές που είναι στο γήπεδο γι’ αυτό το σκοπό.

Ελπίζουμε η χτεσινή διαιτησία να ήταν απλά μια κακή μέρα στην απόδοση της ομάδας των Διαιτητών.

Η Διοίκηση

Απόλλων Λιτοχώρου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This