Επιλογή Σελίδας

Την ήττα με 1-2 από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας γνώρισε η ΑΕ Καρίτσας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στην πρώτη εμφάνισή της στη φυσική της έδρα στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 1′ με τον Μπενίσκο ενώ το 0-2 έγινε στο 64′ με τον Κούμπουλα. Η ΑΕ Καρίτσας που έχασε και πέναλτι στο 25′ με τον Κυρτέγο, μείωσε στο 84′ με τον Βασιουρή σε 1-2 αλλά δεν μπόρεσε να αποκομίσει κάτι θετικό, εκτός από το ζεστό χειροκρότημα στο φινάλε της αναμέτρησης. Οι κιτρινόμαυροι δεν κατόρθωσαν να αποζημιώσουν τον κόσμο τους που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο της Καρίτσας, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα, μιας και για την εμφάνιση δε μπορεί κανείς να έχει παράπονο, δεδομένων των αντικειμενικών δυσκολιών που προέκυψαν από την ξαφνική συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Κούμπουλα από αριστερά έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή της ΑΕ Καρίτσας και ο Μπενίσκος με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ “παγώνοντας” το γήπεδο της Καρίτσας.
8′ Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕ Καρίτσας, όμως ο Καρακούτσης έδιωξε με τα πόδια κοντινό σουτ του Μαυρίδη.
25′ Χαμένο πέναλτι για την ΑΕ Καρίτσας. Ο Καρακούτσης νίκησε τον Κυρτέγο από την “άσπρη βούλα” κρατώντας το 0-1. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε καθαρό χέρι του Μπενίσκου.
32′ Ο Μαυρίδης μπήκε στην περιοχή του Καρακούτση από αριστερά, βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως το δυνατό σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.
40′ Ο Μυλωνάς έκλεψε τη μπάλα και προχώρησε προς την εστία της ΑΕ Καρίτσας, όμως το πλασέ που επιχείρησε, έδιωξε ο Τσιλεγκερίδης.
42′ Συρτή σέντρα του Αβραμόπουλου από δεξιά, δε μπόρεσαν να βρουν τη μπάλα Καρατζάογλου και Μυλωνάς.
50′ Γυριστό σουτ του Κυπαρίσση, μπλόκαρε ο Καρακούτσης.
61′ Μετά από ολιγωρία της άμυνας της ΑΕ Καρίτσας, τελικός αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Δημητρουλόπουλος αλλά το χλιαρό σουτ του μπλόκαρε ο Τσιλεγκερίδης.
64′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Κούμπουλά πήρε τη μπάλα από τον Μπενίσκο και με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-2.
71′ Συρτό σουτ του Κυρτέγου, η μπάλα έφυγε άουτ.
75′ Ο Μαυρίδης “τσίμπησε” τη μπάλα στην κίνηση προσπαθώντας να τη στείλει στα δίχτυα του εξερχόμενου Καρακούτση, όμως αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φιλίππου.
84′ ΓΚΟΛ! 1-2: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαυρίδη, η μπάλα κατέληξε στον Βασιουρή που με κοντινό σουτ μείωσε σε 1-2 για την ΑΕ Καρίτσας.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Μπαλασάς με βοηθούς τους Ανδρέου και Κωνσταντίν (Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Χρήστος Χασιώτης): Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Μητράκας, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροΐρης, Μαυρίδης, Μπέης (76′ Λυκούργος), Κυπαρίσσης (71′ Αντωνόπουλος), Κυρτέγος, Κωστόπουλος (78΄ Βασιουρής).
Φίλιππος Αλεξάνδρειας (Κώστας Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Σκλιοπίδης, Αργυρίου, Γιαλαμίδης, Δημητρίου, Αβραμόπουλος, Κούμπουλα (78′ Πιπιλιάρης), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Καρατζάογλου (90΄+ Τριανταφυλλόπουλος), Μυλωνάς (87΄ Δαδάκος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This