Επιλογή Σελίδας

Εντυπωσιακά πέρασε από την Έλαφο η Πίνδος Ανω Αγιάννη καθώς συνέτριψε τον ελλιπή Ταύρο με σκορ 5-1 σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Πίνδο στο πρωτάθλημα η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στον Ταύρο, που χωρίς ψυχολογία και ουσία στο παιχνίδι του υπέστη μια ακόμη βαριά ήττα, ενώ η συνέχεια προμηνύεται ακόμη πιο δύσκολη για τον στόχο της παραμονής, αν και βρισκόμαστε μόλις στην αρχή.

Για την ανάλυση του παιχνιδιού το σκορ τα λέει όλα, αν και οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 63΄ με παίκτη λιγότερο, λόγο της αποβολής του Κοσμίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα γκολ
Στο 15΄ ο Παπαργυρίου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 0-1, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Δελησαββίδη. Η φάση ξεκίνησε από χέρι και επιθετικό φάουλ των επιθετικών παικτών της Πίνδου.
Στο 20΄ ο Γιαννής με πλασέ έγραψε το 0-2, ενώ ο ίδιος παίκτης έξι λεπτά αργότερα και από αδράνεια των αμυντικών, με ίδιο τρόπο διεύρυνε το σκορ σε 0-3.
Στο 31΄ ο Κοσμίδης μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ πλασε από θέση δεξιά μείωσε σε 1-3.
Στο 50΄ ο Βασίλης Γιαννής σημειώνοντας χατ-τρικ αύξησε το σκορ σε 1-4 με σουτ πλασέ.
Στο 53΄ σουτ του Κοσμίδη από τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σιούντα.
Στο 58΄ σουτ του Γιαννή από θέση βολής, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τσιγκαρόπουλου.
Στο 63΄ δεύτερη κίτρινη στον Κοσμίδη του Ταύρου και αποβολή δίκαια.
Στο 80΄ διαμορφώθηκε το τελικό 1-5 με πλασέ του Θωμά μετά το γύρισμα από τον Κεραλίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γιώργος Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ. Φτάρα και Γερμανό.

Ταύρος Ελάφου (Κώστας Αδαμόπουλος): Τσιγκαρόπουλος, Λιανός, Μαρκάτης, Μουρατίδης (43΄ Αδαμόπουλος Γ.), Παπαγιαννόπουλος Δ., Ψαριάης, Μπομπόλης, Μέϊα, Κοσμίδης, Βαρυτιμίδης (43΄ Διαμαντόπουλος), Σουρλόπουλος.

Πίνδος Άνω Αγιάννη (Αντώνης Τσουργιάννης): Σιούντας, Παπαργυρίου, Κεραλίδης, Μελετλίδης, Τσιβαλίδης, Δελησαββίδης (54΄ Θωμά), Πετρίδης, Αλεξίου (68΄ Δεμερτζίδης), Καλαϊτζής (65΄ Μαντζαρίδης), Γιαννής, Στεφανίδης (57΄ Γρηγοριάδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This