Επιλογή Σελίδας

Η εβδομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά που κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό ενός ακόμα τουρνουά του ATP tour ενώ είχε και άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο 19χρονος Έλληνας πρωταθλητής του τένις είχε τα πρώτα καλά νέα νωρίς το πρωί όταν στην παγκόσμια κατάταξη που ανακοινώθηκε, από το Νο131 πήγε στο Νο122, ενώ στο δρόμο για τον τελικό του Next Generation που θα διεξαχθεί πρώτη φορά φέτος ανέβηκε στη 13η θέση (12η αν εξαιρέσουμε τον Ζβέρεφ που θα πάει στο τουρνουά των μεγάλων στο Λονδίνο) και συνεχίζει να έχει ελπίδες για τον τελικό του Μιλάνου.

Η καλή μέρα συνεχίστηκε με τον Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει στο 2ο γύρο των προκριματικών του τουρνουά της Αμβέρσας τον Αυστριακό Σταμαστιάν Όφνεν (Νο133) και να τον αποκλείει με ανατροπή. Ο Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ 7-6 όμως επανήλθε κερδίζοντας τα δύο επόμενα με 6-4, 6-4 για να πάρει την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Είναι το 5ο συνεχόμενο τουρνουά του ATP tour που καταφέρνει να κερδίσει την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This