Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τρίτη αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και ο Μονεγάσκος βρίσκεται στο Πριγκιπάτο εκεί όπου η γηπεδούχος Monaco με την πλάτη στον τοίχο υποδέχεται την πρωτοπόρο Besiktas με μοναδικό στόχο τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση.

AS Monaco – Besiktas JK     @ Stade Louis II, Monte Carlo
Group G

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται η ομάδα του Leonardo Jardim μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μετρά μία εκτός έδρας ισοπαλία και μια εντός έδρας βαριά ήττα που την έχουν φέρει στην τελευταία θέση μόλις με ένα βαθμό. Η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς απόψε είναι εκ των ουκ άνευ κόντρα σε μια πολύ δυνατή Besiktas έως τώρα στον όμιλο.
Αμφότερες προέρχονται από δύο αγώνες χωρίς νίκη και πιο συγκεκριμένα από εκτός έδρας ήττες εντός συνόρων το σαββατοκύριακο, δείγμα του ότι το μυαλό τους είναι μάλλον στην αποψινή μάχη.

Τι θα επιλέξουμε
Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων η επιθετικότητά τους, αλλά και οι αρκετές αμυντικές αδυναμίες. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να έχουμε γκολ, μιας και καμία από τις δύο δεν μπορεί να βασιστεί στην αμυντική της λειτουργία. Με εναλλακτική πρόταση το over λοιπόν, εμείς θα κινηθούμε βάσει κινήτρου (άσος) και θα το συνδυάσουμε με γκολ (over 1.5) για καλύτερη απόδοση.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League (Group G)
21:45 AS Monaco – Besiktas JK 1 & Over 1.5 Goals (1.93) 1-2 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This