Επιλογή Σελίδας

Τελέστηκε την Παρασκευή 13/10/17 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ο καθιερωμένος Αγιασμός της ανδρικής ομάδας και της Ακαδημίας ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ, τμήματα υποδομών για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018, με παρουσία όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών, αθλητών των τμημάτων Πρώτη ομάδα, Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, τους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων, τον υπεύθυνο των Ακαδημιών, του τεχνικού επιτελείου, το διοικητικό συμβούλιο της διοίκησης του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ καθώς και πλήθος γονέων και φίλους που στηρίζουν τον σύλλογο.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αγαθόνικο της ενορίας Αγίας Παρασκευής. Την ΕΠΣ Πιερίας εκπροσώπησε το μέλος της διοίκησης Απόστολος Παυλίδης.

Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ έχει αποδείξει πως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα των υποδομών, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση των ακαδημιών, μέσα σ’ ένα κλίμα αισιοδοξίας για την ανάδειξη των μικρών αθλητών μέσω καθοδήγησης και εκπαίδευσης από τους υπευθύνους και προπονητές των Ακαδημιών σε αξίες και ιδανικά που θα προάγουν το χαρακτήρα τους, τη στάση τους και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ευχαριστεί όλους όσους συντέλεσαν και προσέφεραν ώστε να προσφέρει κεράσματα στους αθλητές, στους γονείς και φίλους του συλλόγου. Ευχαριστεί τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αγαθόνικο για τις ευχές της εκκλησίας, τον επίτροπο της ενορίας της Αγίας Παρασκευής καθώς και τους γονείς που συνέβαλαν προσφέροντας ηθικά και υλικά.

Δελτίο τύπου του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This