Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Στις Βρυξέλλες ταξιδεύει η Paris St.Germain όπου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου, φιλοξενείται από την Anderlecht με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο. Πάμε να δούμε την αναμέτρηση:

RSC Anderlecht – Paris Saint-Germain     @ Vanden Stock Stadium, Brussels
Group B

Έχοντας στις αποσκευές της δύο μεγάλες νίκες (5-0 στην έδρα της Celtic, 3-0 επί της Bayern στο Parc des Princes) η ομάδα του Unai Emery θα βρει απόψε το βράδυ στο δρόμο της τη γηπεδούχο Anderlecht που δεν έχει ακόμη βαθμό στον όμιλο έχοντας γνωρίσει ισάριθμες βαριές ήττες χωρίς μάλιστα να έχει βρει δίχτυα.
Παρά τις κακές της έως τώρα ευρωπαϊκές εμφανίσεις η Anderlecht βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εντός συνόρων μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, την ώρα που ίδια αποτελέσματα έχει και η Paris St.Germain.
Με όπλο την πολύ καλή παράδοση αλλά και τη διαφορά ποιότητας, οι Παριζιάνοι εχουν τον πρώτο λόγο στην αποψινή αναμέτρηση. Η προϊστορία τους θέλει να σκοράρουν με ευκολία στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ και η Anderlecht σκοράρει σχεδόν πάντα απέναντι σε γαλλικές ομάδες. Δεδομένου μάλιστα ότι δεν έχει σκοράρει μετά από δύο 90λεπτα στο φετινό Champions League, προσθέτει ένα επιπλέον κίνητρο.
Επιλογή μας εδώ ο συνδυασμός του over με το αμφίσκορο αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League (Group B)
21:45 RSC Anderlecht – Paris St.Germain Over 2.5 Goals & Goal/Goal (2.02) 0-4 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This