Επιλογή Σελίδας

Έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Γ’ Εθνική πήρε η ΑΕ Καρίτσας στην Έδεσσα, απέναντι στον τοπικό Εδεσσαϊκό, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων”.

Η ΑΕ Καρίτσας προηγήθηκε στο 54′ με πλασέ του Κυπαρίσση έπειτα από σέντρα του Κυπαρίσση αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 85′ με κεφαλιά του Σκαθαρούδη μετά από σέντρα του Ρέντζια.

Νωρίτερα, ο Παπουρτζής στο 35′ “είπε όχι” σε σουτ του Κωστόπουλου ενώ στο 42′ ο Σκαθαρούδης, μετά από σέντρα του Σφέτκου, έκανε το πλασέ με τη μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Τσιλεγκερίδη, στις δυο καλύτερες στιγμές, μια για κάθε ομάδα, μέχρι να ανοίξει το σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπούτσικος, με βοηθούς τους Φράγιο και Σιανίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων)
Εδεσσαϊκός (Ηλίας Σαπάνης): Παπουρτζής, Κούμπους (46′ Αβραμίδης), Τζατζανάς, Φωτιάς, Ουζούνης, Παπαγεωργίου, Καράμπελας, Προύντσης (46′ Ρέντζια), Ιωσηφίδης (64′ Μπουράκης), Σκαθαρούδης, Σφέτκος (83′ Κάρτζιος).
Στον πάγκο: Βόλτσης, Γολιδόπουλος, Χαραβιτίδης

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Μητράκας, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροΐρης, Μαυρίδης (90’+1′ Αντωνόπουλος), Μπέης, Κυπαρίσσης, Κυρτεγός (88′ Τσιώμης), Κωστόπουλος (60′ Βασιουρής).
Στον πάγκο: Παπαϊωάννου, Μπαλάφας, Φουρκιώτης, Λυκούργος.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This