Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πιερικός, ο οποίος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κέρδισε τον Καμπανιακό με 2-1 στο Α’ ΔΑΚ, μπροστά σε 400 περίπου θεατές. Η νίκη ήλθε με ανατροπή για τον Πιερικό, ο οποίος βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ μετά από γκολ του Μπάλιου στο 18′ σε ένα α’ μέρος όπου η έλλειψη καθαρού μυαλού από πλευράς γηπεδούχων σε συνδυασμό με τις καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων και ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις έφεραν τους Κατερινιώτες σε δύσκολη θέση. Στο β’ μέρος ο Πιερικός εμφανίστηκε βελτιωμένος και βρήκε τη λύση από…αέρος, με Γκουντρουμπή στο 65′ και Κανταρτζή στο 69′ να χαρίζουν με κεφαλιές το “τρίποντο” στην ομάδα με 2-1. Στο τέλος, βέβαια, χρειάστηκε η τύχη αλλά και η ικανότητα του Παπατολίκα για να μην υπάρξει…έμφραγμα, καθώς στο 88′ πρώτα οι αμυντικοί και έπειτα ο πορτιέρε του Πιερικού απέκρουσαν δυο διαδοχικά σουτ του Βάλιου, με τον Παπατολίκα και τους αμυντικούς να “εξιλεώνονται” για τη λάθος εκτίμησή τους στο 0-1.
Τέλος καλό, όλα καλά για τον Πιερικό, ο οποίος βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση και κοιτάει ακόμη ψηλότερα, καθώς την Κυριακή υποδέχεται τον Ηρακλή, για την 5η αγωνιστική.

Το “φιλμ” του αγώνα
9′ Σέντρα του Λαζαρίδη από δεξιά, ο Γκουντρουμπής μέσα από τη μικρή περιοχή δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα καλά και ο Μπόικος απέκρουσε το κοντινό πλασέ.

18′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Παπάζης έκανε ένα γέμισμα στην πλάτη της άμυνας, με τους κεντρικούς αμυντικούς του Πιερικού να ολιγωρούν και τον Παπατολίκα να κάνει λάθος εκτίμηση, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπάλιο που ήταν με πλάτη στην εστία να περάσει με ανάποδο ψαλίδι τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Πιερικού και να κάνει το 0-1.
25′ Σουτ του Μπάλιου, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Παπατολίκα.
26′ Ο Γκουντρουμπής βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπόικο αλλά επέλεξε να τον “κρεμάσει”, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καμπανιακού.
52′ Σουτ του Κατσιαμήτα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μπόικος.
60′ Εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου από δεξιά, κεφαλιά ο Κανταρτζής στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
64′ Συρτό σουτ του Κτιστόπουλου, μπλόκαρε ο Μπόικος.
65′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μακρινή σέντρα του Σαμανίδη από δεξιά, ο Γκουντρουμπής έκανε τη δυνατή κεφαλιά, ο Στόικος “απογειώθηκε” στη δεξιά του γωνία και βρήκε τη μπάλα αλλά δεν κατόρθωσε να τη διώξει με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει το 1-1.
69′ ΓΚΟΛ! 2-1: Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου από αριστερά, ο Κανταρτζής στην “καρδιά” της άμυνας του Καμπανιακού έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για να γίνει το 2-1 για τον Πιερικό.
75′ Σουτ του Κανταρτζή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.
88′ Φάση διαρκείας για τον Καμπανιακό με τους φιλοξενούμενους να απειλούν σε δυο περιπτώσεις να σκοράρουν μέσα από τη μικρή περιοχή με τον Μπάλιο, όμως το πρώτο σουτ κόντραρε σε αμυντικούς και το δεύτερο το απέκρουσε σωτήρια ο Παπατολίκας.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Δεμερτζή και Κεσίσογλου (Πέλλας).

Κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Κραγιόπουλος και Κωστίκος του Πιερικού και ο Ρακαβίνας του Καμπανιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης (13′ λ.τ. Καραγκούνης), Τουλίκας, Κανταρτζής, Τουλκερίδης, Καρτσαμπάς (56′ Κραγιόπουλος), Κατσιαμήτας (62′ Κωστίκος), Κτιστόπουλος (90′ Τερζής), Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης.
Στον πάγκο: Τσιαμπέρας, Κοκονόζι, Κυριλλίδης.
Καμπανιακός (Χρήστος Ζίφκας): Μπόικος, Χουζούρης, Αλμπάνης, Πανούσης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης, Κυπρακίδης (64′ Βλαχόπουλος), Παπάζης (70′ Μπιτσικόπουλος), Μπάλιος, Χριστοδουλίδης.
Στον πάγκο: Γερμάς, Τσιότσκας, Καρασαββίδης, Λατινόπουλος, Κουμπαρόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This