Επιλογή Σελίδας

Του Αργύρη Τσιγγενόπουλου

Ισόπαλο το σημερινό ματς στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια της εμβόλιμης (4ης) αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, τρία 24ωρα μετά το «διπλό» στην Καρίτσα επί της τοπικής ομάδας και με τρεις επανεμφανίσεις στο αρχικό σχήμα, υποδέχτηκε τον Αγροτικό Αστέρα, τη ιστορική ομάδα του Ευόσμου που φέτος αγωνίζεται στη Γ Εθνική.

Μπροστά στο 500 και πλέον φιλάθλους (περίπου 50 για τους φιλοξενούμενους, ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μέχρι το τέλος της  αναμέτρησης), η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη, καθώς οι «πράσινοι» της Θεσσαλονίκης κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 86ο λεπτό με τέρμα του Ματζίρη.

Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του αγώνα καθ όλη τη διάρκεια του, έφτασαν με αρκετές προϋποθέσεις στα καρέ του Καμπά, αλλά τόσο ο τερματοφύλακας των αντιπάλων όσο και η αστοχία, δεν επέτρεψαν στον Φίλιππο να «καθαρίσει» την υπόθεση τρίποντο.

Μάλιστα, η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 12′ ο Σκλιοπίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά ο Κεχαγιάς απομάκρυνε σωτήρια με προβολή και ένα λεπτό αργότερα, η αγωνιστική υπεροχή των γηπεδούχων, επιβραβεύτηκε με ένα τέρμα.

Ο Κόλα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, οι αμυντικοί απομάκρυναν ασθενώς, ο Κούμπουλα προσπάθησε να πλασάρει, η μπάλα κόντραρε και ο Σκοπελίτης αφού «ζύγισε» το πόδι του, πλάσαρε στοχεύοντας την αριστερή γωνία του Καμπά.

Η επιθετικότητα των γηπεδούχων συνεχίστηκε μέχρι το μισάωρο, όταν ο Αγροτικός ισορρόπησε το ματς και έδειχνε να συνέρχεται σταδιακά από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς την μεγάλη φάση και στις αρχές του δευτέρου, ο Φίλιππος έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μπενίσκο, η κεφαλιά όμως που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι «πράσινοι» της Αλεξάνδρειας έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Αστέρας ήταν αυτός που κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Ήταν το 86′ όταν ο Αγτζίδης προσπάθησε να βρει με κάθετη τον Προβατίδη, ο Κωτσιόπουλος έκανε την προβολή για να απομακρύνει, η μπάλα όμως πήρε φάλτσα και έβγαλε τον Μετζίρη «φάτσα» με τον Καρακούτση, «γράφοντας» το τελικό 1-1.

Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Καρακούτσης, Σκλιοπίδης, Αργυρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Αβραμόπουλος, Σκοπελίτης, Μπενίσκος, Κούμπουλα, Κόλα

Αγροτικός Αστέρας: Καμπάς, Ιωαννίδης (46′ Ζαχαράκης), Αγτζίδης, Γεωργιάδης, Κεχαγιάς, Ντουνιάς (46′ Ματζίρης), Μερτζάνης, Προβατίδης, Πιστόπουλος, Παπουτσής (64′ Ατζαμιδάκης),

Πηγή: Sports Up – Έμβολος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This