Επιλογή Σελίδας

Την “κούρσα” στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής “οδηγεί” ο Άρης Παλαιοχωρίου, ευρισκόμενος μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, ύστερα από τη νίκη του με 2-0 στη Νέα Ραιδεστό επί του ΑΟ Καρδίας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη άνοιξε το σκορ στο 10′ με πλασέ του Σιμόνι, έπειτα από τροφοδότηση του Καρλόπουλου.

Στο 17′ ο Καρλόπουλος εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σιμόνι έπιασε το σουτ για να αποκρούσει ο Παναγιωτίδης.

Στο 82′ και πάλι ο Σιμόνι, αυτή τη φορά από βολέ του Παλαβράκη, πήρε τη μπάλα και με σουτ “έγραψε” το τελικό 0-2.

Ο ΑΟ Καρδίας πάλεψε, είχε τις δικές του καλές στιγμές με τους Μανιό στο 14′, Ξανθόπουλο στο 40′ και στο 62′ και Βελισσάρη στο 55′ αλλά δεν κατόρθωσε να αποφύγει την ήττα.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 38′, όταν ο Πολυζάς βρέθηκε στο έδαφος της αντίπαλης περιοχής, όμως ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο διαιτητής Μελιτζανίδης από την Ημαθία (βοηθοί οι Δεμερτζής και Δέλλιος από την Πέλλα) απέβαλε τον Πολυζά με δεύτερη κίτρινη κάρτα το 82΄ (μετά την αντικατάστασή του).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Καρδίας (Φώτης Αλεξίου): Παναγιωτίδης, Τσατσαρώνης, Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, Πολυζάς (81′ Τοπαλίδης), Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Δημητρακόπουλος, Βερνάρδος (55′ Δαμουλάκης), Μανιός (33′ Βελισσάρης), Νικολόπουλος (70′ Χότζα).
Άρης Παλαιοχωρίου (Λεωνίδας Μπίλης): Παλαβράκης, Τσότρας (55′ Τσιντογιάννης), Αποστόλου, Κουκουρώνας, Σαμπιασβίλι, Κουκουλέκης, Ταΐρης, Καρλόπουλος (75′ Ανδρεάδης), Σιμόνι (85′ Γκιάτας), Προβατίδης (46′ Αποστολάς), Κωτάκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This