Επιλογή Σελίδας

“Αυτοκτόνησε” η ΑΠΕ Λαγκαδά απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία, 3-3, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 3-0 στο 35′!
Η ομάδα του Λαγκαδά μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν ήδη 2-0, με δυο κοντινά σουτ του Αγγελούδη στο 6′ και στο 10′.
Στο 35′ ο Κοντέων εκμεταλλεύτηκε τροφοδότηση του Αγγελούδη, που από “εκτελεστής” χρίστηκε δημιουργός κι έτσι ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0, με όλα τα δεδομένα να προμηνύουν μια άνετη επικράτηση για τους γηπεδούχους.
Η ομάδα των Τρικάλων δεν πανικοβλήθηκε, είχε υπομονή στο παιχνίδι της, και εκμεταλλευόμενη και τις αναγκαστικές αλλαγές των Έππα, Κατσαρού και Λαβίδα, πρώτα μείωσε σε 3-1 στο 54′ με πλασέ του Ζωγράφου έπειτα από γύρισμα του Γ. Κίτσα, στη συνέχεια πλησίασε ακόμη περισσότερο στο σκορ με τον Λ. Κίτσα στο 58′ να κάνει το 3-2 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ) και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 79′ με πλασέ του Γ. Κίτσα, σε αντεπίθεση.
Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι, είχαν και δοκάρι στο 70′ μετά από προσπάθεια του Γ. Κίτσα και “καραμπόλα” της μπάλας σε σώματα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Πολυχρόνης, με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Μηνούδη (Πιερίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΠΕ Λαγκαδά (Αλέξανδρος Κατικαρίδης): Μαυρομιχάλης, Μουχάλης, Λαβιδάς (60΄ λ.τ. Σ. Παπαδόπουλος), Μπάρμπας, Καραμανλής, Ντουτσαρίδης, Ταχματζίδης, Έππας (46΄ λ.τ. Σταμπουλής), Κοντέων (82΄ Αγριμάκης), Αγγελούδης, Χιντασέλι (58΄ λ.τ. Κατσαρός).
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας (Γιώργος Ντάμτσιος): Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Λ. Κίτσας, Πετκάκης, Ταταρίδης (77′ Ζαχαριουδάκης), Κιρκιλιανίδης (58′ Παρσόπουλος), Κουκουράκης, Γ. Κίτσας (81′ Βλάχος), Ποτουρίδης (63′ Καπετάνος), Ζωγράφος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This