Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League κι εμείς είμαστε εδώ για να παρακολουθήσουμε την πορεία των γαλλικών ομάδων προς την πρόκριση. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Olympique de Marseille – Vitória Guimarães SC
Group I

Σε έναν αρκετά αμφίρροπο όμιλο, όπως έχει διαμορφωθεί ο ένατος, Marseille και Guimaraes διασταυρώνουν τα ξίφη τους με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει αναλλοίωτες τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Μια νίκη και μία ήττα για τους γηπεδούχους Μασσαλούς, ενώ χωρίς νίκη μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές παραμένουν οι φιλοξενούμενοι που έχουν αντικειμενικά δύσκολο έργο απόψε.
Δύσκολα θα φύγει το ματς από τον άσο που όμως δεν αναμένουμε να έχει μεγάλη έκταση. Υπάρχει αρκετή σκοπιμότητα στη σημερινή αναμέτρηση και το σκορ δεν θα ξεφύγει πολύ. Νίκη των γηπεδούχων με λιγότερα από τέσσερα γκολ.

OGC Nice – S.S.Lazio
Group K

Στον 11ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Οι δύο πρωπορευόμενες με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, Nice και Lazio, μονομαχούν απόψε για να διευρύνουν το σερί των θετικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων.
Φύσει επιθετικές ομάδες και οι δύο, με πολλά αμφίσκορα αποτελέσματα στην αρχή της σαιζόν έως τώρα και γι’ αυτό το λόγο επιλέγουμε να σημειωθούν γκολ εκατέρωθεν.

Everton FC – Olympique Lyonnais
Group E

Στον όμιλο των ισοπαλιών, δύο από τα φαβορί για πρόκριση -Everton και Lyon- αναμετρώνται με σκοπό την πρώτη τους νίκη που θα ανανεώσει τις ελπίδες τους για πρόκριση.
Μοιραία απόψε, θα κυνηγήσουν αμφότερες τα γκολ και τους τρεις βαθμούς κατά συνέπεια θα πάμε στο Over που συγκετρώνει πολλές πιθανότητες και βάσει των πρόσφατων αποτελεσμάτων τους.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (Group I)
20:00 Olympique de Marseille – Vitória Guimarães SC 1 & Under 3.5 Goals (2.08) 2-1 FT

UEFA – Europa League (Group K)
20:00 OGC Nice – S.S.Lazio Goal/Goal (1.62) 1-3 FT

UEFA – Europa League (Group E)
22:05 Everton FC – Olympique Lyonnais Over 2.5 Goals (1.75) 1-2 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This