Επιλογή Σελίδας

Ο Βαφύρας επικράτησε με 49-88 των Ατρόμητων Νέας Σάντας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γαλλικού, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αν και ο Βαφύρας μας βρέθηκε σε αγώνα, για ακόμα μία φορά, με πολλές απουσίες (Στεφανίδης, Στεφάνου, Ελευθεριάδης, Καραμπατάκης, Παπακώστας), αυτή τη φορά οι παίκτες του κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του και, όπως δείχνει και το σκορ, να φτάσουν σε μία σχετικά εύκολη νίκη.

Ο Βαφύρας από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις του φτάνοντας γρήγορα το σκορ στο 5-13. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι παίκτες της φιλοξενούμενης «πάτησαν το γκάζι» περισσότερο, με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου με σκορ 9-28.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Ατρόμητοι προσπάθησαν να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Το κατάφεραν εν μέρη. Ο Σαραπτσής από την πλευρά του προσπάθησε να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του και να μην τους αφήσει να χαλαρώσουν από την εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου. Χρησιμοποίησε από νωρίς και τους εννέα παίκτες που είχε στην διάθεσή του, έδωσε αρκετό χρόνο σε όλους ακόμα και στον 15χρονο Τζιόλη -από τις ακαδημίες του Βαφύρα- που για πρώτη φορά φέτος ήταν σε αποστολή των ανδρών. Αυτό έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες να μένουν φρέσκοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να καταφέρνουν να αποδώσουν τα μέγιστα. Το επί μέρους 11-18 του δεύτερου δεκαλέπτου έφερε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου στο 20-46.

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες του Βαφύρα βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα. Με πολλά εύστοχα σουτ από τα 6,75 (13 στο σύνολο) και με μία ιδιαίτερη επιθυμία να κυριαρχήσουν κοντά στα καλάθια, κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι. Βέβαια στο τρίτο δεκάλεπτο μπορεί αμυντικά να τα κατάφεραν το ίδιο καλά με τα προηγούμενα δύο καθώς δέχθηκαν μόλις 9 πόντους, η επιθετική όμως επίδοση τους ήταν χαμηλότερη με μόλις 14. Σκορ 29-60.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις δύο άμυνες να χαλαρώνουν αρκετά και το επιμέρους 20-28 να διαμορφώνει το τελικό 49-88.

Διαιτητές: Εκίζογλου – Θεοδωρίδης.

Δεκάλεπτα: 9-28, 20-46, 29-60, 49-88.

ΑΟ Οι Ατρόμητοι Νέας Σάντας (Λαδάς): Δεβλέτογλου 2, Φακίτσας 11 (3), Βέττης, Βλαχόπουλος 5 (1), Δαγκλιάρης 5 (1), Πανταζής 7 (1), Βαρσαβανίδης, Καζαντζίδης 3 (1), Τριανταφύλλου, Ναρλίδης 16.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής 2, Μιλκούδης 13, Ευαγγελόπουλος 22 (3), Αραμπατζής, Μπατζάκης 23 (5), Κυπαρίσσης 8, Σιώκας 2, Τζιόλης, Γερομιχαλός 18 (5).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This