Επιλογή Σελίδας

Ιδανική ήταν η πρεμιέρα στη φετινή αγωνιστική περίοδο για τις Νεφέλες οι οποίες επικράτησαν με 3-2 του Μαγνησιακού, στο γήπεδο της Καρίτσας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας γυναικών, σε αγώνα για τον 2ο όμιλο.

Η νίκη ήλθε με ανατροπή για τα κορίτσια της κατερινιώτικης ομάδας, τα οποία στο α’ μέρος βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 από τέρματα της Κουσκούνη στο 16′ και της Πέτση στο 28′.
Στο β’ μέρος, χάρη και στις αλλαγές όσον αφορά στην τακτική προσέγγιση από τον τεχνικό, Δημήτρη Αβραμίδη και τη βοηθό του, Γιώτα Ζακοβά, οι Νεφέλες ανέβασαν την απόδοσή τους και με αντεπίθεση διαρκείας κατόρθωσαν να φτάσουν στη νίκη με 3-2.
Ο δρόμος για το “τρίποντο” άνοιξε στο 55′ η Καραγιαννίδου η οποία πήρε τη μπάλα από την Τριγώντζη και με ατομική ενέργεια, αποφεύγοντας δυο αντιπάλους επιχείρησε το μακρινό σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 1-2.
Η Τριγώντζη στο 70′ με σουτ από τη δεξιά πλευρά έφερε το ματς στα ίσα.
Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 75′ με την Κόλτση να τροφοδοτεί μέσα στην περιοχή την Ασσιχίδου, η οποία με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους Τσιαμπάση και Τζιουβάρα (Κοζάνης).

Νεφέλες (Δημήτρης Αβραμίδης): Παραστατιδου, Παπάζογλου, Καπέτα (32′ Χατζηδάκη – 46′ λ.τ. Ναβροζίδου), Παρασκευή Μιχαηλίδου, Σκαμπαρδώνη, Νάνσυ Μιχαηλίδου, Κουκουστρίκα, Ασσιχίδου, Τριγώντζη, Κόλτση, Καραγιαννίδου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This