Επιλογή Σελίδας

Βαριά ήττα στη Βοιωτία από τον Λεβαδειακό με 5-0 γνώρισε ο Αιγινιακός, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, σε αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο και ουσιαστικά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, κάτι που ούτως ή άλλως ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου, την 1η αγωνιστική.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν εμφανής και οι “πράσινοι” δε δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του πιερικού συνόλου, επέβαλαν το ρυθμό τους μετά το πρώτο δεκάλεπτο και έφτασαν στη νίκη που τους κρατάει γερά στο “παιχνίδι” της πρόκρισης.

Το 1-0 έγινε με τον Ομπιόρα στο 39′, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα. Στο 47′ ο Καψάσκης έκανε το 2-0 και στο 59′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0. Το 4-0 έγινε με τον Μπελγκαζουανί στο 68′ ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Νίκας στο 75′. Οι Βοιωτοί είχαν και δοκάρι με τον Καλτσά στο 37′.

Ο Αιγινιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Football League, στο πλαίσιο του οποίου αντιμετωπίζει τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” το προσεχές Σάββατο.

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ Σουτ του Δωματά, απομάκρυνε ο Δασκαλάκης.

13′ Μετά από σέντρα του Καψάσκη, ο Βασιλείου έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Τόλιο να πέσει στην αριστερή του γωνιά και να διώξει τη μπάλα.
21′ Σουτ του Μανωλά, έδιωξε σε κόρνερ ο Τόλιος.
30′ Μετά από σέντρα του Καραχάλιου η μπάλα έφτασε στον Καψάσκη, του οποίου το διαγώνιο σουτ από δεξιά, έφυγε άουτ.
37′ Σουτ του Καλτσά έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο ρίζα του δεξιού δοκαριού του Τόλιου.
39′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Καλτσά, ο Ομπιόρα έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό.
42′ Ο Καψάσκης τροφοδότησε τον Γιακουμάκη που έκανε το πλασέ, ο Τόλιος όμως απέκρουσε.
43′ Σουτ του Καθάριου, έδιωξε ο Τόλιος.
43′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Βασιλείου έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
47′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Καψάσκης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αιγινιακού και με πλασέ νίκησε τον Τόλιο κάνοντας το 2-0 για τον Λεβαδειακό.
52′ Πλασέ του Βασιλείου, “νικητής” ο Τόλιος.
59′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Καψάσκης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αιγινιακού και με σουτ έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους.
65′ Σουτ του Καψάσκη, αδύναμό, δεν είχε πρόβλημα ο Τόλιος.
68′ ΓΚΟΛ! 4-0: Μετά από τροφοδότηση με το τακούνι του Καψάσκη η μπάλα έφτασε στον Μπελγκαζουανί ο οποίος με πλασέ “έγραψε” το 4-0.
75′ ΓΚΟΛ! 5-0: Ο Νίκας, λίγο μετά την είσοδό του, με πλασέ μέσα από την περιοχή του Αιγινιακού ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Ζαραβίνος με βοηθούς τους Κορτέση και Νιδριώτη (Αθηνών).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Καλτσάς και Φαβάρο του Λεβαδειακού και ο Γκατσολάρι του Αιγινιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Δασκαλάκης, Καραχάλιος, Αντιλέχου, Φαβάρο, Μανωλάς, Ομπιόρα, Καλτσάς (73′ Νίκας), Γιακουμάκης (55′ Μπελγκαζουανί), Καψάσκης, Καθάριος, Βασιλείου
Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος (71′ Καραγκιόζης), Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Γκατσολάρι (62′ Στόικος), Παπαδόπουλος, Ζούρκος (56′ Ντόγος), Σοφιάνης, Δωματάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This