Επιλογή Σελίδας

Στους οκτώ του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας προκρίθηκε η Α.Ε. Καρίτσας καθώς επικράτησε των Ποντίων με σκορ 0-1 μέσα στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος”, σε μια αναμέτρηση που είχε πολύ καλό ρυθμό.

Οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα ήταν ανώτεροι, είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη πέτυχαν το νικητήριο τέρμα με τον Δημήτρη Κυρτέγο, ενώ θα μπορούσαν να αυξήσουν το σκορ αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Οι Πόντιοι του Γιάννη Βαρβούτη πάλεψαν το παιχνίδι, δεν τα κατάφεραν όμως απέναντι στην Α.Ε.Κ η οποία πέρασε δίκαια στην επόμενη φάση.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ
Στο 5′ πλασέ του Κυπαρίσση, μπλόκαρε ο Μπαμπαΐτης.
Στο 24′ σουτ πλασέ του Ιωσηφίδη απο πάσα του Μποστάντζι, απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσιλεγκερίδης.
Στο 33′ ο Τσιλεγκερίδης απέκρουσε εκ νέου σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε ο Ιωσηφίδης έξω απο την περιοχή.
Στο 38′ σέντρα του Κυρτέγου, κεφαλιά πάσα του Κωστόπουλου και σουτ του Κυπαρίσση, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαμπαΐτη και στην επιστροφή της ο Ταρασιάδης αστόχησε.
Στο 58′ σέντρα του Γούτσιου, κεφαλιά του Κυπαρίσση στο β’ δοκάρι, απομάκρυνε ο Μπαμπαΐτης.
Στο 66′ και 67′ ο Κυρτέγος δεν βρήκε στόχο στα πλασέ που επιχείρησε απο πλεονεκτική θέση.
Στο 74′ σουτ πλασέ του Ταρασιάδη, η μπάλα αουτ.
Στο 79′ σέντρα του Κυπαρίσση, σούτ του Ταρασιάδη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπαμπαΐτης.
Στο 82′ γκολ 0-1! Ο Δημήτρης Κυρτέγος με κεφαλιά έπειτα απο τη σέντρα του Ταρασιάδη έδωσε τη νίκη πρόκριση στην ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τάσος Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ. Ατματζίδη και Γιαμούζη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Μπαμπαΐτης, Στίκος, Γκαράτζιας, Τουλίκας, Παππάς, Μοσχολούρης (85′ Καραμπουλάκης), Μποστάντζι, Δεληγιάννης (63′ Γεωργιάδης), Μήτρας (69′ Τσικαδέρης), Κατσάρας, Ιωσηφίδης (76′ Σαχπάζωφ).
Α.Ε. Καρίτσας: Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (72′ Βασιουρής), Νταντίνης, Τασίδης (9′ λ.τ Τροΐρης), Τσιώμης, Λυκούργος (46′ Μπέης), Κωστόπουλος, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Ταρασιάδης (90’+2′ Μαυρίδης).

ρεπορτάζ: Γρηγόρης Τσαπράνης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This