Επιλογή Σελίδας

Αλλάζει εκ βάθρων από 19 Νοεμβρίου η “Αθλητική Κυριακή”! Η ιστορική εκπομπή θα βγει στον αέρα με νέο παρουσιαστή, τον επικεφαλής του αθλητικού τμήματος Γιώργο Λυκουρόπουλο – ο οποίος θα έχει και την επιμέλεια- από νέο στούντιο. Η εκπομπή θα επενδύσει περισσότερο στην εικόνα και λιγότερο στις αναλύσεις των συνεργατών, με νέα γραφικά και αλλαγή στην προσέγγιση των αθλητικών γεγονότων.

Συνάμα, και φέτος θα βλέπουν οι ομογενείς τα στιγμιότυπα της Super League. Η συμφωνία ύψους 800.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, υπεγράφη ανάμεσα σε ΕΡΤ και Forthnet και περιλαμβάνει τη μετάδοσή τους και στο εξωτερικό πλην ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλίας (όπου τα δείχνει ο ΑΝΤ1 Satellite).

ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΟΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ…

Η Cosmote TV και ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσουν ζωντανά την προσπάθεια των παικτών του Μίχαελ Σκίμπε, και την Πέμπτη αλλά και την Κυριακή 12/11 στην προσπάθεια για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενώ τα κανάλια Cosmote Sport θα δείξουν όλα τα μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης… Κροατία – Ελλάδα, Πέμπτη στις 21:45…

Για την Cosmote TV περιγράφει ο Σωτήρης Κωσταβάρας και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Ανδρέας Σερεβέτας. Την εκπομπή, επίσης πριν και μετά το ματς, θα παρουσιάσουν οι Βασίλης Σαμπράκος και Στέφανος Αβραμίδης.

Για τον ΣΚΑΪ θα σπικάρει το ματς ο Μανώλης Σφακάκης και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Νίκος Σταματέλος. Καλεσμένοι για την pre και post game εκπομπή του ΣΚΑΪ, που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Τσαντάκης, θα είναι ο Γιάσμινκο Βέλιτς στο στούντιο και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε live σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη.

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This