Επιλογή Σελίδας

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο ολοένα και περισσότερο. Στον 35ο ΑΜΑ 51.000 δρομείς θα τρέξουν σε όλες τις αποστάσεις με αθλητές από 101 χώρες του κόσμου να τρέχουν στη γιορτή της Αθήνας.

Καθοριστικό ρόλο στη γιγάντωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας παίζει και η ζωντανή εικόνα που μεταδίδει σε όλο τον κόσμο η ΕΡΤ. Για μία ακόμα χρονιά η δημόσια τηλεόραση θα είναι πιστή στο ραντεβού της με το δικό της… Μαραθώνιο.

Από τη Δευτέρα (6/11) και κάθε ημέρα μέσα από το Δελτίο Ειδήσεων θα προβάλει όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνονται στο πλαίσιο του Μαραθωνίου καθώς και όλη την επικαιρότητα που αφορά τον αγώνα.

Το βράδυ της Παρασκευής απευθείας από την ΕΡΤ2 στις 19.30 (10/11) μπορείτε να παρακολουθήσετε το ετήσιο GALA της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων. Στην εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής θα γίνουν οι βραβεύσεις των κορυφαίων Μαραθωνοδρόμων για το 2017. Στην περιγραφή είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων θα κορυφωθεί την Κυριακή (12/11). Από τις 9 το πρωί η ΕΡΤ1 η ΕΡΤ HD, Η ΕΡΑ Σπορ αλλά και το web της ΕΡΤ θα έχουν απευθείας κάλυψη του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Η δημόσια τηλεόραση θα παρακολουθήσει την πορεία των 18.500 δρομέων που θα τρέξουν την αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου από την αφετηρία μέχρι και τον τερματισμό τους στον Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στο στούντιο της ΕΡΤ, θα βρίσκονται οι Βαγγέλης Ιωάννου, Νίκος Τσώνης και Περικλής Μακρής για να παρουσιάσουν τον αγώνα, ενώ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ το δημοσιογραφικό της επιτελείο θα βρίσκεται σε όλα τα κρίσιμα σημεία της πόλης και του αγώνα (Μαραθώνας, βασικοί σταθμοί, Παναθηναϊκό Στάδιο).

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This