Επιλογή Σελίδας

volikaΓια δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στη σειρά των παγκοσμίων κυπέλλων ποδηλασίας πίστας, ο Χρήστος Βολικάκης πραγματοποιεί καλή εμφάνιση, ολοκληρώνοντας πριν από λίγο το αγώνισμα του όμνιουμ στην 13η θέση, έχοντας όμως καπαπρώσει την 1η στη βαθμολογία του σκρατς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε εντυπωσιακά στο όμνιουμ κερδίζοντας στο σκρατς για να πάρει τους 40 βαθμούς. Στο αγώνισμα των σπριντ συγξέντρωσε 24 βαθμούς μένοντας 9ος, όπως ένατος ήταν και στο elimination παίρνοντας επίσης 24 βαθμούς. Δεν τα πήγε καλά ωστόσο στο αγώνισμα των πόντων και έμεινε πολύ πίσω για να ολοκληρώσει τελικά στη 13η θέση. Νικητής του αγώνα ήταν ο Γάλλος Μπεν Τόμας για να τον ακολουθήσουν ο Νίκλας Λάρσεν με τον Άλμπερτ Τόρες.

Το ευχάριστο για τον Βολικάκη, είναι πως μετά τους δύο πρώτους αγώνες της σειράς των παγκοσμίων κυπέλλων, βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης του σκρατς έχοντας 575 βαθμούς. Δυστυχώς για τον ίδιο είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στη συνέχεια της σειράς, καθώς οι αγώνες μεταφέρονται στο Μίλτον του Καναδά και το Σαντιάγο της Χιλής. Η ομοσπονδία όπως είναι γνωστό αδυνατεί να του καλύψει τα έξοδα και θα πρέπει να βρει τρόπο ο ίδιος για να μπορέσει να αγωνιστεί και να διεκδικήσει τη νίκη.

Πηγή: Sports Feed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This