Επιλογή Σελίδας

Με δυο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο η ΑΠΕ Λαγκαδά επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΟ Καρδίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας. 

Το 1-0 έγινε στο 8′ έπειτα από κόρνερ του Ταχματζίδη και προβολή του Τριανταφυλλίδη.

Στο 18′ Ταχματζίδης και Αγριμάκης συνδυάστηκαν, τελικός αποδέκτης της προσπάθειας των γηπεδούχων ήταν ο Κοντέων ο οποίος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η ομάδα του Λαγκαδά διαχειρίστηκε το προβάδισμα στη συνέχεια της αναμέτρησης και έφτασε στο “τρίποντο”, παρότι χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 25′.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Τσαουσίδης με βοηθούς τους Μποζατζίδη και Σιανίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Στο 90′ αποβλήθηκε ο Τσατσαρώνης του ΑΟ Καρδίας, διότι εξύβρισε τον διαιτητή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΠΕ Λαγκαδά (Αλέξανδρος Κατικαρίδης): Ράντζα, Μούχαλης, Τριανταφυλλίδης, Καραμανλής, Μπάρμπας, Στεφανίδης (66′ Σταμπουλής), Ταχματζίδης (81′ Ζαννάκης), Αγριμάκης (67′ Αθανασιάδης), Αγγελούδης (77′ Παπαδόπουλος), Έππας, Κοντέων.
ΑΟ Καρδίας (Φώτης Αλεξίου): Παναγιωτίδης, Τσατσαρώνης, Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, Πολυζάς, Καρυδόπουλος (46′ Τσελεπής), Χότζα (70′ Δαμουλάκης), Ξανθόπουλος, Μανιός, Γιαννιώτης (46′ Τοπαλίδης), Δημητρακόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This