Επιλογή Σελίδας

Με ένα γκολ στο ξεκίνημα και ένα στο τέλος του αγώνα, ο ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς νίκησε με 2-1 τον Μακεδονικό Νέας Εφέσου για την 6η αγωνιστική της Γ’ Ε.Π.Σ. Πιερίας. Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα της Μηλιάς ανέβηκε στην 4η θέση με 11 βαθμούς, ενώ ο Μακεδονικός υποχώρησε στην 6η με 9 βαθμούς μαζί με Διόσκουρους και Πυδναϊκό.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα μόλις στο τρίτο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά και κακή έξοδο του τερματοφύλακα Μανουτζόπουλου, ο Αργύρης δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-0.

Ο Μακεδονικός ανέβηκε μετά το πρώτο δεκάλεπτο και ισοφάρισε στο 27’ όταν ο Ξενόπουλος έδωσε στον Μπαλαμπάνη, αυτός μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Στο 68’ ο Μαλιώρας από δεξιά μπήκε στην περιοχή και έκανε το δυνατό σουτ, όμως ο Γκούνας με πολύ ωραία απόκρουση έδιωξε κόρνερ. Στο 80’ μετά από ωραία πάσα του Μπαλαμπάνη, ο Μαλιώρας, αυτή τη φορά από αριστερά, μπήκε στην περιοχή όμως σούταρε πάνω στον Γκούνα.

Έτσι, οι γηπεδούχοι στο 87ο λεπτό ξαναπήραν το προβάδισμα όταν ο Χήρας έκανε το σουτ, ο Μανουτζόπουλος απέκρουσε και ο Ε. Γκόλιας από κοντά έκανε το 2-1, με τους παίκτες του Μακεδονικού να διαμαρτύρονται έντονα στον α’ βοηθό για οφ-σάιντ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά, ο Γκούνας μπλόκαρε σταθερά μια εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμπάνη και έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής: Ασλανίδης Γ.

Βοηθοί: Φτάρας, Τσαράι

ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς: Γκούνας, Δ. Τζήκας, Δ. Γκόλιας, Χ. Βακάρος, Αργύρης, Τσιρίμπασης (69’ Μυρωτής), Καλιακος, Γ. Βακάρος, Τόσκας (81’ Παπαγιάννης), Χήρας, Ν. Τζήκας (75’ Ε. Γκόλιας).

Μακεδονικός Νέας Εφέσου: Ν. Μανουτζόπουλος, Α. Πριόνας, Κάτσι (58’ Δ. Κοσκινάς), Ξενόπουλος, Παπαθεοχάρης (40’ Κοντοτάσιος), Μπαλαμπάνης, Ν. Κοσκινάς, Χριστίδης (84’ Ν. Μανουτζόπουλος), Κιόρι, Δ. Δεμηρτζόγλου (87’ Α. Δεμηρτζόγλου), Μαλιώρας.

ρεπορτάζ: Αντώνης Χατζηιωάννου – Ημερήσια της Πιερίας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This