Επιλογή Σελίδας

Ο Λάζαρος Λάμπρου μίλησε για το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία ενώ στάθηκε και στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα όλο και αυξάνονται οι υποστηρικτές του από την «ασπρόμαυρη» οικογένεια, δεδομένου πως ο ίδιος πραγματοποιεί υψηλές πτήσεις τόσο με την φανέλα των «κυανέρυθρων» όσο και με την «γαλανόλευκη».

Ο ίδιος μίλησε στο Sdna και σχολίασε τα όσα ακούγονται για τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως: «Πολλά ακούγονται, όμως εγώ μένω στο παρόν. Είμαι παίκτης του Πανιωνίου και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Από εκεί και πέρα, ότι έρθει είναι καλό…».

Για τα μηνύματα που παίρνει από τον κόσμο και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Ναι, παίρνω αρκετά μηνύματα και αυτό είναι κάτι που μου δίνει ώθηση και με κάνει να προσπαθώ ακόμα περισσότερο».

Αναφορικά με το ματς της Εθνικής, σχολίασε: «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες αν και νομίζω ότι εμείς παρουσιαστήκαμε πιο έτοιμοι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες ωστόσο μία ατυχία στο τέλος έφερε την ισοφάριση»

Κλείνοντας, έκανε το σχόλιο του και τη… μάχη του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι και οι ομάδες πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ανέβει αρκετά, βρίσκονται σε καλό επίπεδο και αυτό άλλωστε φαίνεται και στην βαθμολογική κατάταξη».

πηγή: Sdna – Μάριος Σταμπουλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This