Επιλογή Σελίδας

Ο Γιάννης Νιώπας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, εκφράζοντας την οριστική απόφαση αποχώρησής του από τον Αιγινιακό.

Το FL News σας ενημέρωσε το βράδυ της Κυριακής (12/11) σχετικά με την πρόθεση του Γιάννη Νιώπα να δώσει διορία 10 ημερών για να βρεθεί αγοραστής, διαφορετικά σκοπεύει να διαλύσει τον Αιγινιακό. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μίλησε στο Metropolis 95,5 και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, λέγοντας ότι η απόφασή του είναι οριστική. Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει ότι: «Φτάσαμε στο σημείο να πουλάμε την περιουσία μας, και τώρα πάλι έβγαλα δύο οικόπεδα στο σφυρί»!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νιώπα:

Όντως φεύγετε; Διαλύεται η ομάδα;

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να αντέξει όλα αυτα τα χρόνια να συντηρεί μια ομάδα στη Β’ Εθνική. Είχαν έρθει κάποιοι Γερμανοί το καλοκαίρι, ήταν να πάρουν την ομάδα, δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν. Μου το είπαν 1 Σεπτεμβρίου. Τότε ήταν αργά, δεν μπορούσαν τα παιδιά, ούτε ομάδα να βρουν, ούτε τίποτα. Είχα πει τουλάχιστον να κρατούσα την ομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Το ότι χάσαμε από τα φαβορί δεν με πειράζει. Έτσι κι αλλιώς είχαμε ένα πάρα πολύ βαρύ πρόγραμμα στην αρχή. Δεν είναι αυτός ο λόγος. Και πέρυσι είχαμε χάσει 6-0 στα Τρίκαλα και τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές πήραμε τρία «διπλά» στον δεύτερο γύρο. Όποιος είναι στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξέρει και τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Αν σκεφτούμε ότι τα παιδιά ταξίδεψαν αυθημερόν με καράβι, καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο…».

Εσείς μένετε ή φεύγετε;

«Εγώ φεύγω κατηγορηματικά. Δεν αντέχω».

Αν δεν βρεθεί κάποιος να δώσετε την ομάδα τι γίνεται; Διαλύεται ο Αιγινιακός;

«Θα υπάρχει του χρόνου μία ομάδα στη Γ’ Εθνική που θα ξεκινήσει από εκεί».

Φέτος θα συνεχίσει να παίζει;

«Δεν ξέρω αν υπάρχει διάδοχη κατάσταση, αν υπάρχει άνθρωπος που θέλει να συνεχίσει. Ο Αιγινιακός είναι μία από τις ομάδες με τα λιγότερα χρέη. Αν εξαιρέσω δύο, τρεις υγιέστατες ομάδες, από τις μικρομεσαίες έχουμε τα λιγότερα χρέη».

Αν δεν βρεθεί αγοραστής σταματάει ο Αιγινιακός; Αποχωρεί;

«Είναι προτιμότερο μια ομάδα να αφήσει απλήρωτο όλο τον κόσμο γιατί δεν μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του από το να πει εγωιστικά ότι θα συνεχίσω να κάνω κάτι το οποίο δεν αντέχω; Οι καιροί έχουν αλλάξει.

Έξι χρόνια φτάσαμε στο σημείο να πουλάμε την περιουσία μας, και τώρα πάλι έβγαλα δύο οικόπεδα στο σφυρί, τι να σας πω. Ετοιμάζομαι να τα πουλήσω γι’ αυτό τον λόγο. Δεν είναι τα πρώτα. Σε κάθε περίπτωση το κεφάλαιο Γιάννης Νιώπας για τον Αιγινιακό, όχι γιατί το θέλω, έχει τελειώσει. Μακάρι να μπορούσα, αλλά πρέπει να τραβάμε γραμμές και να λέμε μπορούμε, δεν μπορούμε.


Αν δεν μπορούμε τι να κάνουμε; Θα κοροϊδεύουμε όλο τον κόσμο; Είναι καμμένη γη. Από τη λίγκα δεν παίρνουμε τίποτα εδώ και δύο χρόνια. Πείτε μου εσείς πώς θα αντέξει ένα μικρό σωματείο όπως το Αιγίνιο. Πώς;».

Αν δεν βρεθεί αγοραστής σταματάει από το πρωτάθλημα ο Αιγινιακός;

«Ναι, ναι, ναι. Σταματάει αν δεν βρεθεί άνθρωπος να τη συντηρήσει. Εγώ δεν μπορώ άλλο. Δεν αντέχω. Ξεκάθαρα. Πιο ξεκάθαρη απάντηση δε νομίζω να έχετε πάρει ποτέ. Με έχετε ακούσει ποτέ πιο απαισιόδοξο; Πέρυσι στο τέλος του πρώτου γύρου σας έλεγα ότι θα βάλω τα δυνατά μας να σωθούμε. Τώρα σας λέω ότι δεν μπορώ. Και φεύγω για να το κάνω με το κεφάλι ψηλά».

Πηγή: flnews.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This