Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Η Ligue 1 και πάλι στο προσκήνιο μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, με δύο αναμετρήσεις να ανοίγουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής. Πάμε να τις δούμε:

Lille OSC (19) – AS Saint-Etienne (6)     @ Stade Pierre-Mauroy, Lille
Προϊστορία:
26 – 15 – 14  (τελευταία 10ετία:  6-4-0,  6/10 Under,  6/10 NG,  7/10 2-3 Goals)

Φόρμα:
[LOSC εντός] 
1-2-3  (5-9 γκολ),  3/6 Under,  5/6 NG

[ASSE εκτός]  2-1-3  (4-8 γκολ),  3/6 Under,  4/6 NG

Η πρώτη χρονικά αναμέτρηση βρίσκει δύο παραδοσιακές δυνάμεις του γαλλικού ποδοσφαίρου, που όμως στη δεδομένη περίοδο μετρούν συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Η προτελευταία Lille βαδίζει στην επικίνδυνη ζώνη παρ’ όλα αυτά o Marcelo Bielsa παραμένει στο τιμόνι της ομάδας της Βόρειας Γαλλίας. Στην αντίπερα όχθη, οι Stephanois μετρούν μόλις λίγα 24ωρα με νέο τεχνικό (τον πρώην ποδοσφαιριστή τους Julien Sable που αντικατέστησε τον Oscar Garcia) και θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν ένα νικηφόρο σερί, μετά τη μία μόλις νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. 
Τι θα επιλέξουμε
Από τη μια η έλλειψη φόρμας και το ντεφορμάρισμα, από την άλλη η παράδοση που θέλει τις δύο ομάδες να μην σκοράρουν συχνά στις μεταξύ τους συναντήσεις (ένα over στα τελευταία εννέα ματς της πρόσφατης 5ετίας), μας οδηγεί στο under που το βρίσκουμε αρκετά ψηλά για τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδι.
.

Amiens SC (17) – AS Monaco (2)     @ Stade de la Licorne, Amiens
Προϊστορία:
1 – 3 – 1
  (3/5 Over,  4/5 GG)

Φόρμα:
[ASC εντός]  2-0-2  (4-4 γκολ),  3/4 Under,  όλα NG,  3/4 2-3 Goals

[ASM εκτός]  4-0-2  (13-8 γκολ),  4/6 Over,  4/6 NG

Η πρωταθλήτρια Monaco υπολείπεται τέσσερις βαθμούς διαφοράς από την πρωτοπόρο Paris St.Germain και απόψε φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Amiens με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διευρύνει το σερί θετικών αποτελεσμάτων, και που θα αποτελέσει τόνωση ηθικού ενόψει της δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης την Τρίτη απέναντι στην RB Leipzig. Με οδηγό τις τρεις συνεχόμενες νίκες και όπλο την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο Championnat, η ομάδα του Leonardo Jardim θα βρει μπροστά της την δεύτερη χειρότερη επίθεση.
Τι θα επιλέξουμε
Δεν έχουν περιθώρια απωλειών οι Μονεγάσκοι και ειδικά κόντρα σε μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερα σκληρή έδρα, δεν πρέπει να αντιμετωπίσει προβλήματα. Η επάνοδος του Falcao θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην παραγωγικότητά τους. Με εναλλακτικές επιλογές το διπλό ή το over, επιλέγουμε τα δύο ή περισσότερα γκολ της Monaco που ίσως επιβεβαιωθούν από νωρίς.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (13e journee)

20:00 Lille OSC – AS Saint-Etienne Under 2.5 Goals (1.68) 3-1 FT
21:45 Amiens SC – AS Monaco AS Monaco Over 1.5 Goals (1.61) 1-1 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This