Επιλογή Σελίδας

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει αποκλειστικά διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της, αγώνες της Stoiximan.gr Basket League, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου.

Οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά στο ert.gr, στο app της ΕΡΤ των τηλεοράσεων smarttv, στα κινητά και τάμπλετ μέσω IOS και Android και στο Facebook Live τους αγώνες στις 18:30 σε παράλληλη ζωντανή μετάδοση τους αγώνες Άρης- Γυμναστικός Λάρισας Φάρος και Κόροιβος – Λαύριο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Πότε κάνει πρεμιέρα το “Traction”;

H εκπομπή “Traction”, με… αγωνιστικό πλήρωμα τους Κώστα και Μάνο Στεφανή, συνεχίζει την τηλεοπτική της παρουσία για 19η χρονιά (!). Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 14:15, το “Traction” κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του Star. Σε κάθε εκπομπή ο Κώστας Στεφανής “πατάει γκάζι” και φιλοξενεί ξεχωριστούς καλεσμένους σε δυνατά test drive με χιουμοριστικά απρόοπτα, που όλοι έχουμε αγαπήσει ενώ ο Μάνος Στεφανής συμμετέχει σε πολλές και ενδιαφέρουσες αποστολές στο εξωτερικό και όχι μόνο, οδηγώντας με διαφορετικό τρόπο ξεχωριστά μοντέλα από το μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.

Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά το “Car Plus”

Κάθε Τρίτη στις 21:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 10:30 η ημίωρη εκπομπή “Car Plus” παρουσιάζει όλα τα νέα από τον κλάδο του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Νέα μοντέλα, διεθνείς εκθέσεις, οδική ασφάλεια τα μεγέθη της αγοράς, αλλά και τα χρηματοοικονομικά προγράμματα των εταιρειών μπαίνουν στο “κάδρο” της εκπομπής.

Στο τιμόνι της εκπομπής αυτοκινήτου του SBC που συμπληρώνει τα δεδομένα στην ενημέρωση της αυτοκίνησης, ο Νίκος Τσάδαρης με “συνοδηγούς” το έμπειρο επιτελείο του μοναδικού οικονομικού καναλιού της χώρας. Ανανέωση και ενημέρωση μεθέματα που αφορούν τον ΚΟΚ, τις κρατικές προμήθειες οχημάτων, τα καύσιμα, τα διόδια, τις ασφαλιστικές, τη φορολογική πολιτική.

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This