Επιλογή Σελίδας

Η ιστορική εκπομπή της ΕΡΤ, «Αθλητική Κυριακή» δίνει ακόμα ένα ραντεβού με τους Έλληνες φιλάθλους, αυτή την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 22:00, με νέους παρουσιαστές αφού τον ρόλο αναλαμβάνουν εφεξής ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, ο Ηλίας Χριστογιαννόπουλος και η Μαρία Παπαδοπούλου.

Διανύοντας την πέμπτη δεκαετία της… ζωής της η μακροβιότερη αθλητική εκπομπή, προχωρά σε «ρετούς» με ικόνα απ’ όλα τα παιχνίδια της Super League, ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, συνδέσεις με τα γήπεδα όλης της χώρας, γκολ από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη, παρουσίαση της δράσης σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα και καλεσμένοι.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο «Sportshow» της Cosmote TV

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στα Γιάννενα, την Καλαμάτα, τον Απόλλωνα, τον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλή και τον Ακράτητο ως παίκτης και μετέπειτα ως κόουτς του Πανιωνίου, οδήγησε μετά από μία δεκαετία τον Ερυθρό Αστέρα στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League. Ο 47χρονος τεχνικός παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Sportshow» της Cosmote TV και οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, αύριο Παρασκευή 17/11, στις 19:00 στο Cosmote Sport 1).

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εξομολογήθηκε στην κάμερα της Cosmote TV, όσα άφησε πίσω του ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία, ενώ αναφέρθηκε και στη διαδρομή του στο ποδόσφαιρο, στον τρόπο που διαχειρίστηκε τα παιχνίδια εναντίον της Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ, αλλά και στη φιλοσοφία που τον χαρακτηρίζει και μεταδίδει στις ομάδες του. Μεταξύ άλλων, θα τον ακούσουμε να λέει: «είμαι ο καλύτερος φίλος, αλλά ταυτόχρονα και ο χειρότερος εχθρός των παικτών μου. Ξέρουν ποια είναι η γραμμή που δεν πρέπει να περάσουν ποτέ και δουλεύουμε όλοι για την υλοποίηση των στόχων μας».

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This