Επιλογή Σελίδας

Ο Ευγένιος Γκέραρντ, ο άνθρωπος που άλλαξε τον ρου της νεότερης ιστορίας της ομάδας του ΟΦΗ, θα τιμηθεί από τα «παιδιά» του και η Nova θα είναι εκεί.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 18:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο NovasportsstoriesHD και στο WebTV του Novasports.gr τον αγώνα «Παιδιά και Φίλοι» προς τιμή του Ευγένιου Γκέραρντ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», το θρυλικό «Γεντί Κουλέ».

Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα έσοδα θα δοθούν από την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ στην εθελοντική ομάδα Ηρακλείου «GIVE» και στο αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «ΤΑΛΩΣ».

Ο αγώνας – τιμή για τον «Γκεραρντάκη» διοργανώνεται για τα 15 συναπτά έτη παρουσίας του σπουδαίου προπονητή στον πάγκο της ομάδας του ΟΦΗ και περισσότεροι από 75 ποδοσφαιριστές, θα δηλώσουν το “παρών” στον αγώνα. Την ομάδα των «Παιδιών» την αποτελούν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Αναστασίου, Νίκος Γκουλής, Νίκος Μαχλάς, Νίκος Νιόπλιας, Ηλίας Πουρσανίδης, Χάιμε Βέρα.

Φιλοξενούμενοι θα είναι οι «Φίλοι» του Ευγένιου Γκέραρντ, μία επίλεκτη ομάδα με σημαντικές μορφές και “θρύλους” του ποδοσφαίρου που άφησαν το στίγμα τους στο άθλημα, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο όπως οι Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνης Νικοπολίδης, Στράτος Αποστολάκης και Γρηγόρης Γεωργάτος.

Τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους φίλους του ποδοσφαίρου στο κλίμα της γιορτής από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 16:00 στο Novasports1HD όταν και θα γίνει απευθείας σύνδεση της εκπομπής «Ώρας των Πρωταθλητών» με το «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» όπου θα βρίσκονται τα “Παιδιά” του Ευγένιου Γκέραρντ, προκειμένου να θυμίσουν τις παλιές καλές εποχές από τις θέσεις που είχαν στα αποδυτήρια, στο διάστημα που αγωνίζονταν στην ομάδα του ΟΦΗ.

Η συνέχεια είναι το ίδιο βράδυ όταν θα υπάρξει απευθείας σύνδεση της εκπομπής «Ώρα των Πρωταθλητών» με τα Ανώγεια, εκεί όπου οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν την “προετοιμασία” τους υπό τις οδηγίες των αγαπημένων Κρητικών λυράρηδων Ψαραντώνη και Βασίλη Σκουλά οι οποίοι και θα κάνουν τη σέντρα στον αγώνα της Δευτέρας.

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 17:00 θα ξεκινήσει στο NovasportsstoriesHD το pre game του παιχνιδιού. Μεγάλα ονόματα από τις δύο ομάδες θα μιλήσουν και θα μοιραστούν μαζί μας τις στιγμές που έζησαν με τον Ευγένιο Γκέραρντ αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι θα γιορτάσουν και θα τιμήσουν τον “Ολλανδό” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 18:00 θα ακολουθήσει η μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή των Γιώργου Λιώρη και Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Διονύση Στρούμπου.

Μετά το τέλος του αγώνα, στις 21:00, οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν σε επανάληψη στο NovasportsstoriesHD το βραβευμένο από τον ΠΣΑΤ δίωρο αφιέρωμα της εκπομπής «Legend Stories» στον μεγάλο αυτό προπονητή από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports.

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This