Επιλογή Σελίδας

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΚΑΣΚΕΜ και με απόφαση του Δήμου Κατερίνης, κλείνουν μέχρι νεοτέρας τόσο το Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, όσο και το Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, για λόγους ασφαλείας εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή.

Ως εκ τούτου οδηγούνται προς αναβολή όλοι οι αγώνες που ήταν προραμματισμένοι να διεξαχθούν στην Κατερίνη, στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών στο volley, στην Α2 Ανδρών και Γυναικών στο handball, όπως και όλοι οι αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ και της ΕΣΠΕΜ.

Σύμφωνα με την ίδια αναοίνωση, το υπόλοιπο πρόγραμμα της ΕΚΑΣΚΕΜ θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί αργά το απόγευμα ή το βράδυ.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΜ:

Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών και με απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης τα γήπεδα Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης  και Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας αποφάσεως του Δήμου Κατερίνης.

Λόγω αποκόλλησης της οροφής και ρίψη αυτής εντός του γηπέδου και εισροής υδάτων στο εσωτερικό με αποτέλεσμα του φουσκώματος του παρκέ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας.

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές των προγραμμάτων (αναβολές και αλλαγές εδρών) για αυτό και οι ορισμοί θα αναρτηθούν αργά απόγευμα προς βράδυ της Παρασκευής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This