Επιλογή Σελίδας

Σημαντικό “τρίποντο” πανηγύρισε ο Πιερικός στον Εύοσμο, επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Αγροτικού Αστέρα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κοκονόζι, ο οποίος, σε αντεπίθεση για την ομάδα της Κατερίνης, βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ψύχραιμα πέρασε τη μπάλα από πάνω του για να διαμορφωθεί το 0-1.

Η εκτός έδρας νίκη της ομάδας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, δεδομένων των απουσιών που είχε σήμερα ο Πιερικός (έλειπαν Γκουντρουμπής, Ουαταρά, Τουλκερίδης, Καραγκούνης, Λαμπίρης και Λαζαρίδης) αλλά και της προετοιμασίας που διεξήχθη μετ’ εμποδίων, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Πιερία τις τελευταίες ημέρες.

Η σημερινή νίκη έφερε τον Πιερικό στην 5η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους Κατερινιώτες, όμως, να μην έχουν κάνει ακόμη το ρεπό τους.

Ήταν ένα μέτριο, ποιοτικά, παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν τέσσερις καλές στιγμές με Προβατίδη και Μαντζίρη από το 30′ έως το 40′, όμως το διάστημα αυτό πέρασε…αναίμακτα για τον Πιερικό, που έψαξε την ευκαιρία να “αποδράσει” με το “τρίποντο”, κάτι που ήλθε στις καθυστερήσεις με τον Κοκονόζι να αποτελεί τη “χρυσή αλλαγή” (είχε περάσει στον αγώνα, στο 65′). Συγκεκριμένα, οι Κατερινιώτες έκλεψαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Κραγιόπουλο να τροφοδοτεί τον Κοκονόζι που με “λόμπα” πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, “γράφοντας” το 0-1.

Εκτός από το γκολ, ο Πιερικός απείλησε με τον Παπαδόπουλο στο 35′ και τον Κραγιόπουλο στο 50′ ενώ στο 45′ ο Κωστίκος έδωσε στον Κτιστόπουλο, σε φάση που κόπηκε, λανθασμένα, ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό.

Ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης αποβλήθηκε στη διάρκεια του β’ μέρους, για διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημητριάδης με βοηθούς τους Γούτα και Μαλανδρή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Φοιρός): Κάμπας, Ζώτος, Αγτζίδης, Χατζόγλου, Κεχαγιάς, Χρήστου, Μερτζάνης (59′ Ιωαννίδης), Ζαχαράκης, Μαντζίρης, Προβατίδης (74′ Καπρέτσος), Χειρίτραντας (59′ Παπουτσής).
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Κανταρτζής, Τουλίκας, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας (65′ Κοκονόζι), Κτιστόπουλος, Κωστίκος, Παπαδόπουλος (80′ Παραφέστας) Σαμανίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This