Επιλογή Σελίδας

Σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι που διεξήχθη στο Δίον, ο Αετός Καταλανίων προηγήθηκε, πάλεψε σκληρά, όμως υπέκυψε στην ανωτερότητα του τοπικού Δία γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-1. Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 28 βαθμούς και συνεχίζουν το ”κυνηγητό” του πρωτοπόρου Αχιλλέα.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους μπαίνοντας πολύ δυνατά στο τερέν και αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Δία που έδειχναν έξω από τα νερά τους. Στο 6′ ύστερα από αντεπίθεση ο Μάνος έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά το σουτ του πέρασε εκτός εστίας και ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης με εκπληκτική κάθετη έβγαλε τον Δημητρίου σε θέση βολής αλλά το σουτ του δεύτερου έφυγε πάνω από τα δοκάρια σπαταλώντας τεράστια ευκαιρία. Ωστόσο, στο 24′ ήταν η τρίτη και…φαρμακερή καθώς ο Αετός κατάφερε να πάρει αυτό που άξιζε. Ο Σκούφας δέχθηκε τη σέντρα από τα δεξιά, κοντρόλαρε τη μπάλα με το δεξί εξωτερικό και με άψογο πλασέ εκτέλεσε τον Καραισκο για το 0-1.
Αυτό το γκολ ξύπνησε του παίκτες της γηπεδούχου ομάδας, καθώς από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους. Στο 37′ ο Μανίκας έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά στον κενό χώρο και ο επερχόμενος Φωτίου με αριστερό τελείωμα νίκησε τον Αμβροσιάδη φέρνοντας το ματς στα ίσα. Ο Δίας κατάφερε να ολοκληρώσει την ολική ανατροπή λίγο πριν το ημίχρονο. Στο 43′ ο Καλουσίδης με όμορφη ασίστ τροφοδότησε τον Μανίκα και ο πολύπειρος φορ από πλάγια θέση σούταρε με δύναμη και βρήκε δίχτυα κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του. 
Στο δεύτερο μέρος ο Δίας είχε αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς. Στο 62′ ο Μανίκας βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά έκανε κακό τελείωμα και η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 71′ ο Νάκας έφυγε στην πλάτη της άμυνας αφύλαχτος , είχε και την επιλογή του Μανίκα στα δεξιά όμως έκανε τη χειρότερη δυνατή επιλογή και πλάσαρε άσχημα πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις φάσεις με τον Τσιντώτα να κάνει την προβολή εντός περιοχής όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 80′ η ομάδα του Νίκου Κουτρουλού κατόρθωσε τελικά να δώσει τέλος στην αναμέτρηση , με τον  Ευαγγελόπουλο να ”ζαλίζει” τους αντίπαλους αμυντικούς από την αριστερή πτέρυγα και την κατάλληλη στιγμή να ”σπάει” τη μπάλα στον Μανίκα ο οποίος με εύστοχο πλασέ διπλασίασε τα τέρματά του και διαμόρφωσε το 3-1 το οποίο έμελε να είναι και το τελικό σκορ της συνάντησης.
Διαιτητική τριπλέτα: Πολυχρόνης, Χατζηγιάννης, Δ. Τσικλητάρη
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δίας Δίου (Νίκος Κουτρουλός): Καραίσκος, Λαζαρίδης, Παναγιωτίδης, Ζαβαντίας, Παρλάντζας, Φωτίου, Καραμήτρος (52′ Ευαγγελόπουλος), Συρανίδης (76′ Παπαδόπουλος), Καλουσίδης (86′ Γ. Λαφατζής), Νάκας (86′ Κ. Καραίσκος), Μανίκας.
Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Αμβροσιάδης, Δ. Λάζος, Καραγκούνης, Καραγκιόζης, Φωτόπουλος (86′ Τσιούπρος), Ιωάννου, Δημητρίου, Τσιντώτας, Σκούφας, Μάνος, Κουτσιάρης.
ρεπορτάζ: Κώστας Παπαγεωργίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This