Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Αναγέννησης Σφενδάμης με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012, για την 11η αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Σφενδαμιώτες παραμένουν προτελευταίοι στη βαθμολογία ενώ οι Πόντιοι βρίσκονται στην έκτη θέση, ισόβαθμοι με Ερμή Εξοχής και Αετό Καταλωνίων.

Οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα καταγράφηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ Ποντίων με πρωταγωνιστή τον Μοσχολούρη, ο οποίος σε δυο περιπτώσεις σούταρε άουτ ενώ στην τρίτη ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε στο 35′ ο Κοπτερίδης για την Αναγέννηση και στο 55′ ο Χατζηθεοδωρίδης για την ΠΑΕ Ποντίων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τον Κουκουβίτη και τη Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Σφενδάμης: Γκιλιάβας, Πολυχρονίδης, Λαζαρίδης (46′ Μτσεντλιτζεάλε), Δεληγιάννης, Κοπτερίδης, Κυριατζής, Μαυρομάτης, Μιχαηλίδης, Σταύρε, Τάσο, Σαββίδης (57′ Στεφανίδης).
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Μπαμπαΐτης, Στίκος (70′ Λαδένης), Σαχπάζοφ, Γεωργιάδης, Παππάς, Γκαράντζιας, Μοσχολούρης (61′ Ευμορφίδης), Μήτρας (75′ Κατσάρας), Ιωσηφίδης, Κότσι (84′ Δεληγιάννης), Χατζηθεοδωρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This