Επιλογή Σελίδας

Του Αντώνη Χατζηιωάννου

Σε ένα ωραίο αλλά και επεισοδιακό παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου, ο Μακεδονικός επικράτησε του Πυδναϊκού με 2-1 για την 7η αγωνιστική της Γ’ Ε.Π.Σ. Πιερίας και «έπιασε» τον ΠΑΟ Κ. Μηλιάς στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Μακεδονικός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Μαλιώρα στο 11ο λεπτό, με τον Πανωλή να αποκρούει με τα πόδια, σε μια φάση που ο τερματοφύλακας του Πυδναϊκού τραυματίστηκε και αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό όταν από ωραία πάσα του Νικολάου, ο Γιώργος Σαραμάντης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με αριστερό σουτ νίκησε τον Μανουτζόπουλο κάνοντας το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Μακεδονικό. Στο 50ο λεπτό ο Μαλιώρας με εξαιρετική ενέργεια πέρασε τρεις αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Πετρίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 58ο λεπτό έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, όταν ο Κάτσι αποβλήθηκε με πολύ αυστηρή απευθείας κόκκινη κάρτα από την κ. Κορινιώτη, με τους γηπεδούχους να ξεσπούν σε έντονες διαμαρτυρίες.

Τελικά, η ομάδα του Βασίλη Κρατσιώτη, παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, έκανε την ανατροπή στο 82ο λεπτό. Ο Δημήτρης Δεμηρτζόγλου έπαιξε πολύ ωραία το ένα-δύο με τον Διονύση Κοσκινά, μπήκε στην περιοχή και με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1. Ο Πυδναϊκός, αν και έμεινε και αυτός με 10 παίκτες στο 83’ λόγω αποβολής του Γιώργου Σαραμάντη για διαμαρτυρία, είχε μια καλή ευκαιρία για την ισοφάριση στο 87’ όμως το σουτ του Κουλκουδίνα ήταν άστοχο.

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι δύο ομάδες εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για τη διαιτησία της κ. Κορινιώτη αλλά και για την κακή κατάσταση του γηπέδου της Ένωσης.

Διαιτητής: Κορινιώτη

Βοηθοί: Κουτσικανίδης, Κωτούλας

Μακεδονικός Νέας Εφέσου: Ν. Μανουτζόπουλος, Α. Πριόνας, Κάτσι, Α. Δεμηρτζόγλου (40’ λ.τ. Χριστίδης), Δ. Δεμηρτζόγλου, Ν. Κοσκινάς, Ξενόπουλος, Μαλιώρας (90’ Παπαθεοχάρης), Κιόρι (66’ Τσιάτσιος), Καποδίστριας (70’ Κοσκινάς).

Πυδναϊκός 2017: Πανωλής (22’ λ.τ. Πετρίδης), Ξανθόπουλος (85’ Κεσίδης), Μυρωνάκης, Ι. Σαραμάντης (58’ Στεφανίδης), Καραγαλίδης, Παπαδόπουλος, Γκοντάνι, Μπάμπος, Καραπαναγιωτίδης, Νικολάου (83’ Κουλκουδίνας), Γ. Σαραμάντης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This