Επιλογή Σελίδας

Οδυνηρή, εντός έδρας, ήττα με 2-4 γνώρισε η ΑΕ Καρίτσας, από τον ΑΟ Καρδίας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, χάνοντας ακόμη περισσότερο έδαφος όσον αφορά στη “μάχη” της σωτηρίας. Οι Καριτσιώτες εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, κόντρα σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους και παρότι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Μπουτογιάννη στο 19′, “πλήρωσαν” τα λάθη τους και έφυγαν ηττημένοι με 2-4, με τους φιλοξενούμενους να “γυρίζουν” το ματς με δυο γκολ του Νικολόπουλου, πρώτα στο 32′ με κεφαλιά και έπειτα στο 41′ με πλασέ. Το 1-3 έκανε ο Τσελεπής με πλασέ στο 59′, αλλά η ΑΕ Καρίτσας ξαναμπήκε στο παινίδι μειώνοντας σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέη στο 66′. “Ταφόπλακα” στις προσπάθειες της ΑΕ Καρίτσας να επανέλθει στη διεκδίκηση του αγώνα έβαλε ο Νικολόπουλος με το τρίτο προσωπικό του γκολ στο 70′ “εκτελώντας” με πλασέ τον Βασιλειάδη και “γράφοντας” το τελικό 2-4. Κομβική ήταν η απώλεια του Τροΐρη με τραυματισμό, μόλις στο 4′, αλλά και οι απουσίες άλλων βασικών “γραναζιών” της ομάδας (Μακράκης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος), γεγονός πάντως είναι πως οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλύτερα και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Σουτ Βερνάρδου, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.
5′ Σουτ του Κυπαρίσση από τη γωνία της μικρής περιοχής και αριστερά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
19′ ΓΚΟΛ! 1-0: Εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου από αριστερά, ο Μπουτογιάννης με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με δυνατή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτίδη, για να γίνει το 1-0.
29′ Ο ΑΟ Καρδίας κυκλοφόρησε ωραία τη μπάλα στο ύψος της περιοχής της ΑΕ Καρίτσας, με τελικό αποδέκτη τον Βερνάρδο που έκανε το σουτ, έκοψε όμως ο Τασίδης.
32′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο αφύλακτος Νικολόπουλος υποδέχτηκε τη μπάλα στην “καρδιά” της περιοχής της ΑΕ Καρίτσας, από σέντρα από τα δεξιά του Μανιού και με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Βασιλειάδη, ο οποίος εκτινάχτηκε την βρήκε, χωρίς όμως να κατορθώσει να αποσωβήσει το 1-1.
41′ ΓΚΟΛ! 1-2: Μετά από εκτέλεση κόρνερ για την ΑΕ Καρίτσας, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Δημητρακόπουλο να “τσιμπάει” τη μπάλα προ του Βασιουρή, πίσω από το κέντρο και να τη δίνει στον Νικολόπουλο που απέφυγε τον Νταντίνη και από τη μεσαία γραμμή διάσχισε όλη τη διαδρομή μέχρι την περιοχή της ΑΕ Καρίτσας για να βρεθεί απέναντι στον Βασιλειάδη, τον οποίο και πλάσαρε υποδειγματικά για να κάνει το 1-2!
59′ ΓΚΟΛ! 1-3: Ο Ξανθόπουλος από αριστερά έδωσε έτοιμο γκολ, τροφοδοτώντας συρτά, τον Τσελεπή που σε κενό τέρμα δε δυσκολεύτηκε να προωθήσει τη μπάλα στο κενό τέρμα του εξουδετερωμένου Βασιλειάδη και να γίνει το 1-3.
63′ Σουτ του Κυρτέγου, έδιωξε ο Παναγιωτίδης.
66′ ΓΚΟΛ! 2-3: Ο Μπέης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Παναγιωτίδη και μείωσε σε 2-3 για την ΑΕ Καρίτσας. Το πέναλτι υπέδειξε ο διαιτητής Στόλης σε χέρι του Πολυζά, έπειτα από σουτ του Κωστόπουλου.
67′ Σουτ του Ξανθόπουλου από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα ψηλά άουτ.
70′ ΓΚΟΛ! 2-4: Ο Ξανθόπουλος έβγαλε τετ α τετ τον Νικολόπουλο με τον Βασιλειάδη, με τον ποδοσφαιριστή του ΑΟ Καρδίας να κάνει με πλασέ το 2-4.
89′ Σουτ του Νικολόπουλου από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Βασιλειάδη και άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στόλης με βοηθούς τους Κρυωνά και Καμπούρη, της ΕΠΣ Σερρών.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Βασιουρής (46′ Μπέης), Τροΐρης (4′ λ.τ. Λυκούργος), Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τσιώμης, Κωστόπουλος, Νταντίνης (82′ Ραπτόπουλος), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Μαυρίδης.
ΑΟ Καρδίας (Φώτης Αλεξίου): Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, Πολυζάς, Καρυδόπουλος, Ξανθόπουλος (90′ Γίδαρος) , Μάνιος (83′ Καπρίλης), Νικολόπουλος (88′ Γιαννιώτης), Δημητρακόπουλος, Βερνάρδος (46′ Τσελεπής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This