Επιλογή Σελίδας

Δηλώσεις μετά από το Αιγινιακός – ΠΑΟΚ 0-5 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Κώστας Νικολαΐδης στάθηκε στη συμμετοχή πολλών αναπληρωματικών του Αιγινιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μετά το φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την ήττα (5-0) του Αιγινιακού ο τεχνικός, Κώστας Νικολαΐδης σχολίασε: «Για το ματς δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Ο θεσμός του Κυπέλλου ήταν μια ευκαιρία για εμάς να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδιά που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή τον χρόνο να παίξουν. Αφήσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές που είχαν επιβαρυνθεί αρκετά να ξεκουραστούν. Το μυαλό μας πλέον είναι στο ματς της Κυριακής».

Ο Ανέστης Καρακώστας ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εντάξει, με τον ΠΑΟΚ παίζαμε. Ήρθαμε να το χαρούμε. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Δεν είχαμε, ούτε να κερδίσουμε, ούτε να χάσουμε κάτι. Το χαρήκαμε. Ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια. Τώρα βλέπουμε το πρωτάθλημα, όπου στοχος μας είναι να σωθούμε. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει αυτά τα παιχνίδια. Είναι κάτι ιδιαίτερο να παίζεις με τον ΠΑΟΚ, με μεγάλες ομάδες».

πηγή: flnews

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιγινιακό, μίλησε για τις επιλογές που έκανε, το ματς με την Ξάνθη και τα όσα είπε την Τρίτη (28/11) με τους παίκτες του ΠΑΟΚ. 

Ο Ρουμάνος προπονητής, μετά τις δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote Sports όπου αναφέρθηκε περισσότερο στο νεαρό Βρακά και τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε ικανοποιημένος για όσα είδε και μίλησε για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη. 

Πιο αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε:

Για τα όσα κράτησε από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό: «Ήταν μία καλή προπόνηση για εμάς. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Μαουρίσιο που μετά από τραυματισμό πήραν λεπτά στα πόδια τους. Παίκτες όπως ο Πρίγιοβιτς, ο Ελ Καντουρί και ο Σάχοφ, ήταν καλό που σκόραραν κι ανέβηκε η αυτοπεποίθηση τους. Για τον Λημνιό, που ήταν πολύ καλός σήμερα, είναι σημαντικό να παίζει τέτοια παιχνίδια μέσα στη διάρκεια της σεζόν. Όταν υπάρχει συναγωνισμός στα παιχνίδια και στις προπονήσεις, όλοι θέλουν να κερδίζουν κι έτσι υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Πασχαλάκη και τον Πούγγουρα, που δεν του είχε δοθεί η δυνατότητα μέχρι τώρα να αγωνιστεί. Είχαμε πολλά πράγματα να κερδίσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Ο Βρακάς είναι από τους πιο ταλαντούχους παίκτες των ακαδημιών. Ωστόσο, πρέπει να ξαναπώ ότι δεν αρκεί μόνο το ταλέντο, έχει σημασία η νοοτροπία και η εκπαίδευση και τώρα ξεκινούν όλα αυτά».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, το παιχνίδι με την Ξάνθη και τα επόμενα που θα έρθουν. Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό. Ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω αυτή την κουβέντα και για αυτό το έκανα. Είναι πράγματα που αφορούν τα αποδυτήρια και μόνο. Θα έπρεπε να κερδίσουμε το ματς στον Πανιώνιο, έχοντας και το προβάδισμα. Και γιατί έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην έδρα μας, ενώ εκτός δεν κερδίζουμε τόσους πόντους. Δεν έχουμε μαζέψει όσους αξίζουμε και ο ΠΑΟΚ άξιζε τουλάχιστον μία νίκη εκτός έδρας. Χωρίς να αλλάζει αυτό που σας είχε πει, ότι οι παίκτες έκαναν μία πολύ καλή προσπάθεια. Απλά θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Αυτή είναι η ζωή ενός συνόλου, αυτός είναι ο τρόπος για να ανέβει το σύνολο. Κάναμε μία κουβέντα, θέλοντας να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει μπροστά».

Για τις σημερινές του επιλογές: «Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιείται στα παιχνίδια. Οι παίκτες που είναι κομμάτι του συνόλου, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Είχαμε μία κουβέντα πριν από ενάμιση μήνα με τον Κάνιας. Όταν ήρθα τον βρήκα τραυματία. Έπρεπε να περιμένει, του εξήγησα ότι έπρεπε να προπονείται στο 101%, πήρε την ευκαιρία και να τώρα που επέστρεψε. Αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μία ολόκληρη χρονιά, μπορεί να συμβούν πολλά και για αυτό ο καθένας θα πρέπει να είναι έτοιμος να ενταχθεί στο σύνολο. Υπάρχει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο και η ζωή συνεχίζεται. Το θέμα είναι η ισορροπία στο ποδόσφαιρο και μπορώ να πω ότι στο τελευταίο ματς μετά το γκολ που δεχθήκαμε, χάσαμε την ισορροπία μας και δυσκολευτήκαμε πολύ».

Για τον Λεβέκ: «Δεν μπορώ να πω κάτι, δεν έχω απάντηση…».

Λημνιός: «Χαρούμενος για το γκολ και την ασίστ»

Ο  Δημήτρης Λημνιός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στην πεντάρα επί του Αιγινιακού, ενώ πρόσθεσε και μια ασίστ στο ενεργητικό του, με την σέντρα που έβγαλε στον Σάχοφ για το 5-0.

«Ηταν το πρώτο μου γκολ και η δεύτερη ασίστ με τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος τόσο για τη νίκη, όσο και για την εμφάνιση της ομάδας. Το ήθελα πάρα πολύ αυτό το γκολ γι’ αυτό είμαι τόσο χαρούμενος. Ηθελα να αποδείξω στον προπονητή μου ότι αξίζω να πάρω αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε στο σημερινό παιχνίδι», υποστήριξε ο Λημνιός, που πανηγύρισε έξαλλα το γκολ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δεν με αγχώνει καθόλου ο ανταγωνισμός, που σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος. Είτε παίζω πέντε λεπτά, είτε 90 λεπτά θα δίνω πάντα το καλύτερο εαυτό μου», δήλωσε ο Βολιώτης εξτρέμ του «Δικεφάλου».

Πασχαλάκης: «Ολα θα φανούν στο γήπεδο, τελείωσαν τα λόγια»

Ο Ελληνας τερματοφύλακας έκανε τη δεύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έδειξε έτοιμος για το ματς στην Ξάνθη, όπου δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια του «Δικεφάλου».

Στον αγώνα κυπέλλου με τον Αιγινιακό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν για την εστία του ΠΑΟΚ και έδειξε στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

«Ήταν νίκη νοοτροπίας έπρεπε να κάνουμε το καθήκον μας. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου σήμερα, όμως έχω βαρεθεί να λέμε ότι πάμε για τίτλο, αυτό δεν μου λέει τίποτα, όλα θα φανούν στο γήπεδο, τελείωσαν τα λόγια. Αν είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, θα το πάρουμε, αν όχι θα κάτσουμε εδώ που είμαστε», τόνισε ο έμπειρος γκολκίπερ του «Δικεφάλου».

Οσο για την εικόνα της ομάδας στα εκτός έδρας ματς σχολίασε:«Είμαστε σε καλό δρόμο για τα εκτός έδρας ματς. Ο προπονητής μας δουλεύει επιθετικά και προσπαθούμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα από όσους αντιμετωπίσαμε ακόμα και στο «Καραϊσκάκη» ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες και εκτός έδρας».

Βρακάς: «Πρότυπο ο Κούδας, ο ΠΑΟΚ η καλύτερη επιλογή»!

Ο Γιώργος Βρακάς είδε όλα τα φώτα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό να πέφτουν πάνω του, αλλά έδειξε μετρημένος και σοβαρός, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. 

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 64 λεπτά στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, εκεί όπου έγραψε τη δική του ιστορία: Σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 1 ημέρας έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

«Είμαι περήφανος που έπαιξα!», ήταν τα πρώτα του λόγια μετά το τέλος του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου «για την ευκαιρία που μου έδωσε, λέγοντας μου, να παίξω ελεύθερα κι αυτό έκανα».

Ο Γιώργος Βρακάς που από την Κ17 και την Κ20 του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην πρώτη ομάδα, έχει για πρότυπο τον Γιώργο Κούδα, που είναι στην 5η θέση της σχετικής λίστας με τους νεότερους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα του «Δικεφάλου».

«Πρότυπο μου είναι ο Κούδας και είμαι ευτυχισμένος που είμαι ο νεότερος που έκανε το ντεμπούτο του στα ασπρόμαυρα. Όταν επέλεξα να έρθω στον ΠΑΟΚ, έκανα την καλύτερη επιλογή! Με ήθελαν και ομάδες από την Αθήνα, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δίνει περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες», τόνισε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής.

Λουτσέσκου για Βρακά και Ακαδημίες

Μιλώντας στην Cosmote TV, o Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε ελάχιστα στον αγώνα με τον Αιγινιακό, εστίασε το ενδιαφέρον του στον νεαρό Γιώργο Βρακά και μίλησε για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

«Θέλαμε να μπούμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και οτιδήποτε πετυχαίνουμε σαν ομάδα είναι κάτι που μας πάει μπροστά», υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, που αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση του Γιώργου Βρακά στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

«Είναι ένα ταλέντο από τις ακαδημίες μας, από τον Γκαρσία όλοι από την Ακαδημία μου έχουν μιλήσει για αυτόν, έπαιξε επίσης επειδή χρειαζόμασταν έναν παίκτη για να διαχειριστούμε και τους άλλους παίκτες στο ρόστερ», τόνισε ο Λουτσέσκου, που μίλησε με κολακευτικά λόγια για τις ασπρόμαυρες ακαδημίες.

«Η ακαδημία του ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες, σημαντικό είναι το πως θα ενταχθούν στην ομάδα, παίζει ρόλο η εκπαίδευση, η νοοτροπία, και πολλές φορές δεν φτάνει μόνο να είσαι ταλέντο».

πηγή: gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This