Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Μπασμπαρέλα

Στον Αιγινιακό το Κύπελλο δεν ήταν στους στόχους. Οι Πιερείς αποχαιρέτησαν τον θεσμό με τρεις ήττες, ωστόσο άλλα είναι εκείνα που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το πρώτο έχει να κάνει με την ενίσχυση της ομάδας και την παραμονή της στην κατηγορία και το άλλο αφορά την επικύρωση της μεταβίβασης των μετοχών.

Στον Αιγινιακό, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του, άρχισαν ήδη να ασχολούνται και να ετοιμάζουν τα απαραίτητα έγγραφα και τις αιτήσεις για την ΕΕΑ, προκειμένου να είναι όλα νομότυπα.

Μπορεί η μεταβίβαση των μετοχών από τον Νιώπα στους Ελληνογερμανούς να έχει ήδη ολοκληρωθεί, όπως έχει καταγραφεί, ωστόσο θα πρέπει να επικυρωθεί και να «ανάψει» ταυτόχρονα το «πράσινο φως» η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά ο ένας εκ των τριών Ελληνογερμανών θα πάρει στο όνομα του, το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών (σ.σ. κάπου κοντά στο 78%) και στη συνέχεια θα μοιραστούν.

«Εχει πολλή δουλειά», υποστηρίζει η νέα διοικητική κατάσταση στην ομάδα της Πιερίας, αφού πρέπει να προκύψει και το νέο σχήμα. Ταυτόχρονα, γίνεται αξιολόγηση του υλικού και συνάμα από τα πρώτα συμπεράσματα προέκυψε ότι θα χρειαστούν 4-5 προσθήκες έμπειρων παικτών.

Πηγή: Liga News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This