Επιλογή Σελίδας

Με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα επί του Απόλλωνα Πόντου, ο Αιγινιακός ταξιδεύει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League.
Οι Αιγινιώτες θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα απέναντι στην ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη αφού ο Πολύζος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Κώστας Νικολαΐδης αναμένεται να ακολουθήσει την…πετυχημένη συνταγή της βασικής ενδεκάδας που επικράτησε απέναντι στους “Ποντίους”. Έτσι για το βασικό σχήμα προορίζονται οι Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Ζούρκος, Παπαδόπουλος. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Καραγκιόζης, Καρακώστας, Προσκυνητόπουλος, Ντόγος, Πολύζος, Ανδρικόπουλος, Δωματάς, Φουρτζίου, Μενικάλι.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Απόλλων Λάρισας-τελευταία νέα (πηγή: mikriliga)Ολοκληρώθηκε το Σάββατο με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Νίκος Θεοδοσιάδηςανακοίνωσε και την αποστολή, η οποία αποτελείται από δεκαεννιά ποδοσφαιριστές και στην οποία μετέχει κανονικά ο Πλάτωνας Καρακατσάνης που αποθεραπεύτηκε πλήρως. Εκτός αποστολής έμειναν οι Καμπέρης, Ανδρέου Γ., Κραβαρίτης και οι νεαροί Πρατσίλας, Λουκάς, Τσιάτας.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Παϊτέρης, Φιρινίδης, Σκούπρας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Καρακατσάνης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Ιορδανίδης, Χατζής, Αγρόδημος, Μαυριάς, Σουλίδης, Σαχινίδης, Διβανές, Λαμπρόπουλος, Ιβανίδης, Τσιλούλης, Βουτσιάς.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής) με βοηθούς τους Οικονόμου (Δυτ. Αττικής) και Μπλούνα (Φθιώτιδας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Πετρόπουλος (Μακεδονίας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This