Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερή του ήττα γνώρισε σήμερα ο ΑΝΟ Γλυφάδας από την ουγγρική Ντουναϊβάρος με 18-4, στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκας γυναικών, που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στη διοργανώτρια ομάδα, παρότι κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο πρώτο οκτάλεπτο. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον ΑΝΟΓ, που δέχθηκε 12 γκολ στα επόμενα δύο οκτάλεπτα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο καθοριστικό αυριανό παιχνίδι με τη Λιλ του Φίλιππου Σακέλλη, από την οποία θα διεκδικήσει την 3η θέση. 

Έτσι, αυτή τη στιγμή ΝΟ Βουλιαγμένης και Ντουναϊβάρος έχουν από έξι βαθμούς και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την πρωτιά του ομίλου, ενώ Λιλ και ΑΝΟ Γλυφάδας παρέμειναν χωρίς βαθμό.

Οκτάλεπτα: 4-2, 4-0, 7-1, 3-1

Ντουναϊβάρος (Mίχοκ Ατίλα): Κις, Ζίλαγκι 3, Βάλγι Φ., Γκουρισάτι 6, Χόρβατ 3, Μαχιέ 1, Χούστι, Γκάρντα, Τσίγκλερ 1, Βάλγι Β. 4, Λούκα, Μχούνου, Άρτς

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Γιαννοπούλου, Ελληνιάδη 1, Λούδη, Μαμόγλου 1, Κόλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ. 2, Κοντονή, Αρχοντάκη

Η Βαθμολογία του Β’ Ομίλου

  1. ΝΟ Βουλιαγμένης 6
  2. Ντουναϊβάρος 6
  3. Λιλ 0
  4. ΑΝΟ Γλυφάδας 0

Pin It on Pinterest

Shares
Share This