Επιλογή Σελίδας

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ο Αιγινιακός, ο οποίος γνώρισε την ήττα στο “Αλκαζάρ” από τον Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης, για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, πέτυχε ο Αγρόδημος στις καθυστερήσεις του α’ μέρους.

Το “φιλμ” του αγώνα
7′ ΣΟυτ του Μαυριά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Τόλιος.
16′ Κάθετη πάσα του Χατζη στον Τσιλούλη, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Τόλιο, όμως ο γκολκίπερ του Αιγινιακού απέκρουσε με τα πόδια.
24′ Σέντρα του Σκούπρα από δεξιά, συρτή, στο πρώτο δοκάρι, προβολη του Τσιλούλη, ο Τόλιος μπλόκαρε.
28′ Ο Σοφιάνης έγινε κάτοχος της μπάλας, κερδίζοντάς την από τον Ανδρέου και επιχείρησε να απειλήσει τον Παϊτέρη, αλλά ο Ανδρέου διόρθωσε το λάθος του, κόβοντας.
44′ Σουτ του Μαυριά από τη γωνία της περιοχής και αριστερά, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Τόλιου.
45’+2′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Σκούπρα από δεξιά και απομάκρυνση της άμυνας του Αιγινιακού, ο Αγρόδημος πήρε το “ριμπάουντ” και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Τόλιου για να γίνει το 1-0.
56′ Ο Γκατσολάρι βγήκε στην αντεπίθεση, εκμεταλλευόμενος το γλίστρημα του Αγρόδημου και ο Παϊτέρης αναγκάστηκε να βγει έξω από την περιοχή του και να απομακρύνει με τα χέρια, ενέργεια που είχε ως συνέπεια να δει την κόκκινη κάρτα.
59′ Εκτέλεση φάουλ του Ζούρκου, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φιρινίδη.
65′ Σουτ του Αντωνιάδη μέσα από την περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, η μπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Φιρινίδη.
72′ Ο Σκούπρας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Τόλιος.
76′ Ο Λιόλιος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, ο Φιρινίδης παραχώρησε κόρνερ.
82′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρακατσάνη από δεξιά, ο Παπαζαχαρίας έπιασε το γυριστό σουτ στο δεύτερο δοκάρι, με τη μπάλα να καταλήγει εκ νέου κόρνερ, αφού χτύπησε σε αμυντικό του Αιγινιακού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δημητρόπουλος με βοηθούς τους Φαρμάκη και Οικονόμου (Δυτ. Αττικής).
Εκτός από την κόκκινη του Παϊτέρη, ο διαιτητής τιμώρησε με κίτρινες κάρτες τους Αγρόδημο και Φιρινίδη του Απόλλωνα και τους Ζούρκο και Ανδρικόπουλο του Αιγινιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Μαυριάς (58′ Φιρινίδης), Σαχινίδης (88′ Ιορδανίδης), Τσιλούλης, Χατζής.
Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης (30′ λ.τ. Αντωνιάδης), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πολύζος (67′ Φουρτζίου), Γκατσολάρι, Ζούρκος, Σοφιάνης, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This